FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  TRAGERE LA SORȚI

UPDATE / VIDEO S-au tras la sorți „optimile” Cupei: FCSB întâlnește una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1

Tragerea la sorți pentru optimile Cupei României e astăzi, de la 15:30 / foto: GSP
Tragerea la sorți pentru optimile Cupei României e astăzi, de la 15:30 / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 16:03 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 17:03

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală din Cupa României. Meciurile sunt programate pe 27 octombrie cu începere de la ora 15:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Cum arată optimile de finală din Cupa României

  • FC Buzău - Dunărea Călărași
  • Politehnica Timișoara - FC Rapid
  • Filiași - Hermannstadt
  • FC Voluntari - FCSB
  • FCU Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe
  • Minaur Baia Mare - CS Universitatea Craiova
  • Dinamo - FC Argeș
  • Gaz Metan - Chindia Târgoviște

FCSB, deplasare grea la Voluntari

FCSB nu a avut șansă la tragerea la sorți și a nimerit cea mai în formă echipă din urna B, pe FC Voluntari. Ilfovenii au 5 victorii consecutive în campionat și au transmis că obiectivul lor principal este câștigarea Cupei României.

CS Universitatea Craiova, tragere norocoasă

De data asta, trupa lui Reghe a avut noroc la tragere: CS Universitatea Craiova va juca în „optimi” cu Minaur Baia Mare, formație din al treilea eșalon. Oltenii au ajuns această fază după victoria în fața campioanei CFR Cluj. 

FC Argeș - Dinamo, cel mai atractiv afiș

Dinamoviștii sunt plini de speranțe după revenirea lui Mircea Rednic. Sorții le-au scos astăzi un adversar complicat. FC Argeș le-a mai administrat „câinilor” o înfrângere în acest sezon, la finalul lunii august, în campionat, 0-2. Cristi Tănase, fostul rival de la FCSB, marca atunci ambele goluri.

FCU Craiova - Sepsi, duel cu repetiție

FCU Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe, cele două formații aflate în căutare de antrenori, se vor întâlni de două ori în decursul a două săptămâni. Sunt adversare și la începutul lunii noiembrie, în etapa cu numărul 15 din Liga 1. 

Două echipe din ligile inferioare în „sferturile” Cupei României

Cel puțin două formații din ligile inferioare se vor califica în sferturile de finală ale Cupei României. Dunărea Călărași își va înfrunta fostul antrenor, Cristi Pustai, în prezent la Buzău. Revelați Filiași, din al treilea eșalon, va juca împotriva lui Hermannstadt, una dintre candidatele la promovarea în Liga 1.

Poli - Rapid, duel între „frați”

Poli Timișoara - Rapid va fi cu siguranță un duel spectaculos, cel puțin în tribune. Cele două formații au galeriile înfrățite și profită de fiecare întâlnire.

VIDEO Tragerea la sorți a „optimilor” Cupei României

Regulament: meciurile se joacă în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă

Jocurile din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Avertismentul primit de Olimpiu Moruțan: „Mai are multe lucruri de pus la punct” + „Fotbaliștii români sunt supraevaluați”

FRF, compromis în cazul lui Radu Drăgușin: „Am revocat convocarea, altfel nu îl puteau folosi la Sampdoria”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
dansy
dansy  •  06 Octombrie 2021, 11:06
Postat de tivireli pe 05 Octombrie 2021, 19:10

Ma bucur pt voi, o sa cadeți de pe un măgăruș.

Si voi de pe cal!Vad ca nu v-a fost suficient ca ati luat bataie de la Universitatea Craiova.O tot tineti cu comentariile voastre de doi lei in conditiile in care sunteti pe locul 12 si nici macar nu aveti antrenor.

dansy
dansy  •  06 Octombrie 2021, 11:03

Cum sa joace FCSB cu cea mai in forma echipa(Voluntari)?Pai cei de la Voluntari au ajuns cu noroc si printr-o con junctura acolo.O sa vedeti cu o sa o ia la vale cat de curand.Eu cred ca FCSB a avut noroc si va trece fara probleme de "marea echipa" din Voluntari.

1745flo
1745flo  •  05 Octombrie 2021, 21:28
Postat de reteleanu pe 05 Octombrie 2021, 16:46

exista vreo autoritate care a observat incalcarea legii 55/2020 privind prevenirea covid 19 de catre Bodescu Gabriel, care se vede din poze ca e singurul care nu poarta masca intr-un spatiu public inchis?

Pârâcioasa mică!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează