FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AEROSTAR BACĂU - DINAMO, 21:00, DIGI, TELEKOM

Tupeu cu Liga a 3-a » Ce tactică vrea Miriuță să încerce azi, în Cupă, cu Aerostar Bacău

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2017 14:36

Aerostar Bacău și Dinamo se vor duela azi, de la ora 21:00, în ultimul meci din 16-imile Cupei României. Partida va fi liveTEXT, VIDEO, FOTO pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo vrea să înceapă cu doi atacanți diseară, cu Rivaldinho și cu Bokila, în partida cu liderul Seriei C1, ca să le dea un restart și lor.

Dinamo a plecat de patru zile în Moldova, mai întâi, pentru etapa cu FC Botoșani, 1-1, apoi pentru jocul de diseară, de la Piatra Neamț, cu Aerostar Bacău în "16-imile" Cupei României.

Dacă echipa suferă și pentru un loc 6 în play-off, "câinii" vor să abordeze partida de diseară cu mai multe rezerve, mai ales că weekend-ul viitor este meciul cu Viitorul Constanța, ce ocupă exact poziția râvnită de roș-albi în clasament, locul 6.

Cum Adam Nemec, acuzat că nu mai este cu gândul la Dinamo, tot nu se lipește de gol, Vasile Miriuță a promis să schimbe ceva pentru partida de Cupă. Și are de gând să dea șansă celorlalți doi atacanți ai formației, Rivaldinho și Jeremy Bokila, care au stat în umbra slovacului.

Mai mult, sunt șanse mari ca ambii să fie titulari, într-o formulă cu doi atacanți din start, antrenorul dorind să încerce și această variantă din primul minut. Brazilianul a mai jucat în tandem alături de congolez doar pe finaluri de meci, însă fără nicio eficiență. Nici pentru ei, nici pentru echipă. 

Cum ar putea arăta astăzi Dinamo:
Brănescu - Nica, Nedelcearu, Dudea, Oliva -  I. Gheorghe, I. Șerban, Nascimento, Hanca - Bokila, Rivaldinho

4 goluri
are Rivaldinho în actualul sezon, trei în campionat, unul cu Bilbao. Bokila n-are nicio reușită, în timp ce Nemec are două în campionat

18 minutea jucat în medie Rivaldinho după ce a marcat gol cu Chiajna (2-3), când a fost integralist

32 de minutea jucat în medie Bokila pentru Dinamo în 6 meciuri

"E clar că noi jucăm rolul buturugii mici pentru că nu ne putem compara cu Dinamo. Suntem o echipă de Liga a 3-a. Doi fotbaliști de la Dinamo au salariile într-o lună cât are toată echipa noastră în două luni probabil" Cristi Popovici, antrenor Aerostar Bacău

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
luc11
luc11  •  26 Octombrie 2017, 23:37

Nu-i trece prin minte o tactica din asta mai simpla : sa fie atenti la pase pe care le dau si sa joace fotbal....caci cu tacticile astea complexe unii au alibiuri si numai mimeaza fotbalul

mosvasile
mosvasile  •  26 Octombrie 2017, 19:32

De parcaSanatatea Cluj nu era tot din liga a 3 a !

mosvasile
mosvasile  •  26 Octombrie 2017, 19:27

Loczi bacs asta de Miriuta, este un Ioan Andone-cel sfatos- mai tanar ! Cel putin in privinta meciurilor cu Chiajna !De curand a luat masa cu Janos bacs si s-a umplut de inspiratie ! Numai de n-ar incepe si el sa-i laude pe FCSB-Andone le dadea si sfaturi !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează