FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - FCSB 0-1

U CLUJ - FCSB 0-1 // Adrian Falub: „Îl felicit pe arbitru! N-am mai văzut de mult așa ceva”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 23:36

Adrian Falub, antrenorul Universității Cluj, a vorbit despre arbitrajul lui Andrei Chivulete din „optimile” Cupei României, meci pierdut în fața celor de la FCSB, scor 0-1. Pe final, oaspeții au ratat un penalty prin Florin Tănase, după ce același fotbalist îl obținuse. 

„Ocaziile importante le-am avut noi, dar le-am ratat. Am primit un gol parabil. Suntem o echipă mai bună decât locul din clasament din Liga 2. 

Arbitrajul a fost excepțional. N-am mai văzut de mult un arbitraj atât de bun. Nu pot decât să-l felicit pe arbitru. Mi-aș dori în fiecare meci un așa arbitraj. A fost penalty foarte clar. Cred că putea să-i dea și cartonașul roșu jucătorului nostru. 

FCSB n-a avut ocazii clare de gol. Jucătorii ei au avut situații de gol”, a declarat Falub la Look Sport.

Deși U Cluj e pe locul 13 în Liga 2, Falub le transmite un mesaj suporterilor: „Eu mi-aș dori să avem suporterii lângă noi în continuare. Eu nu o să vând iluzii sau să-i mint. 

Am rugămintea să ne susțină indiferent de locul pe care ne aflăm în campionat, pentru că acest club a supraviețuit datorită lor. Aștept jucătorii să demonstreze că n-a fost o întâmplare astăzi. Vom întâlni UTA, poate cea mai bună echipă din Liga 2 și sper să demonstrăm că putem fi sus”.

Vezi și:

U CLUJ - FCSB 0-1 // George Florescu, exasperat de paradele lui Vlad: „Portarul lor a prins meciul vieții”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
113057495799230
Dorin Dorin  •  30 Octombrie 2019, 12:48

iarasi un meci jucat cinstit de fcsb fara ajutorul arbitrului niciodata fcsb nu va juca murdar totul e in regula la meciurile lor altii fura asta in gandirea marei gazete slugarnice fcsb-ului,aduceti mereu osanale acestei echipe si nu va mai dura mult pana cand vom ajunge la performanta echipelor din Feroe vezi unde e Dudelange si unde e Fcsb mancatori de .....

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  30 Octombrie 2019, 08:39

Un pacalici care distruge fotbalul.Falub ar trbui *** nu pe teren pacat de U Cluj

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aurelguga
aurelguga  •  30 Octombrie 2019, 08:09

Petarda, sau sa iti zic.managere? Acum nu mai zici ca jucatorii sunt de ***? Aaa, deci totusi jucatorii ar putea dar nu au un amtrenor sa ii mobilizeze ... intr-adevar. Bineinteles ca nu ma refer la Floresti mancatorul de urzici. Daca nu juca el castigam! :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează