FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - FCSB 0-1

U CLUJ - FCSB 0-1 // George Florescu, exasperat de paradele lui Vlad: „Portarul lor a prins meciul vieții”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 23:28

George Florescu, mijlocașul lui U Cluj, a recunoscut supremația celor de la FCSB și-l laudă pe portarul Andrei Vlad pentru prestația dintre buturile roș-albaștrilor. FCSB s-a impus în „optimile” Cupei României pe terenul lui U Cluj, scor 1-0.

„Am demonstrat că suntem pregătiți de Liga 1. Chiar dacă am cedat posesia, știam că FCSB e o echipă căreia îi place să joace mingea. Ne-am creat ocazii incredibile. Cred că azi portarul lor a prins meciul vieții și cred că victoria lor se datorează în exclusivitate lui.

Nouă ne plac meciurile mari. Suntem mulți jucători cu experiență care am trăit astfel de meciuri. La meciurile din Liga 2 e mai greu să te concentrezi. Sper în continuare să creștem ca joc, ca echipă. La pauză, mister ne-a zis că are mare încredere în noi și că i-a plăcut cum am tratat prima repriză. Am avut curajul și determinarea să ne batem cu Steaua de la egal la egal”, a declarat Florescu la TV Telekom Sport.

Dorin Goga l-a completat pe colegul său: „Cred că e o creștere de la meci la meci pentru noi. Putem repara ce am făcut greșit la începutul campionatului. Am reușit să blocăm jucători de mare valoare. Trebuie să menținem atitudinea și dorința asta. Era bine dacă mergeam în prelungiri și să ne calificăm. Ne lipsește constanța în rezultate, dar trebuie să avem aceeași stare de spirit și în Liga 2”

Vezi și:

U CLUJ - FCSB 0-1 // Andrei Vlad, omul meciului: „Puteți să dați în mine, nu e nicio problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează