FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - FCSB 0-1

U CLUJ - FCSB 0-1 // Andrei Vlad, omul meciului: „Puteți să dați în mine, nu e nicio problemă!”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 23:09

Andrei Vlad (20 de ani), portarul titular în optimile Cupei la FCSB, a făcut un meci mare contra Universității Cluj, reușind mai multe parade. Goalkeeperul și-a salvat echipa, care s-a impus până la urmă cu 1-0 prin golul lui Ioan Hora.

„A fost o atmosferă frumoasă. Presiunea a fost pe noi, că eram favoriți. Noi ne bazăm pe Cupă. Sunt motivat, vreau să joc. E vârsta la care trebuie să joc. 

Criticile sunt constructive, sunt binevenite, mă ajută să mă concentrez și să mă ambiționez mai mult. Puteți să dați în mine că nu e nicio problemă. Îmi doresc să fiu sănătos și să apăr cât mai bine”, a declarat Andrei Vlad la TV Digi Sport.

8 e notaprimită de Andrei Vlad din partea Gazetei Sporturilor pentru prestația de astăzi, fiind cel mai bun jucător de pe teren

„Am avut emoții când am auzit publicul cântând. Vreau să le spun că aștept să-i văd în Liga 1. Dacă o țin tot așa pot promova. A fost puțină relaxare pe final, dar bine că am controlat jocul și am câștigat. Îmi doresc să joc meci de meci, dar îmi aștept locul de titular. Vrem să câștigăm toate trofeele. Suntem FCSB și vrem să fim pe primul loc și să câștigăm Cupa”
-Olimpiu Moruțan

Vezi și:

U CLUJ - FCSB // FOTO Ioan Hora, gol de zile mari pe Cluj Arena! » Nu mai marcase din iulie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  29 Octombrie 2019, 23:26

chivulete omul meciului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează