FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - FCSB 0-1

U CLUJ - FCSB 0-1 // VIDEO Moruțan indică omul important în ascensiunea roș-albaștrilor: „El ne-a învățat multe lucruri, a adus liniște și suntem mai organizați”

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 10:28

Olimpiu Moruțan a jucat foarte bine într-un meci foarte special pentru el. FCSB s-a impus în „optimile” Cupei României pe terenul Universității Cluj, scor 1-0.

Fotbalistul de 20 de ani este din Cluj Napoca și a făcut junioratul la „U”, pornind practic spre fotbalul mare din rândul „Șepcilor Roșii". 

Jucătorul celor de la FCSB a declarat că a avut emoții să joace pe Cluj Arena împotriva echipei unde a crescut. A scos în evidență rolul pe care l-a avut Bogdan Vintilă în ascensiunea din această toamnă a roș-albaștrilor, bucureștenii bifând 9 meciuri consecutive fără înfrângere.

„Ne dorim foarte mult să câștigăm toate trofeele în România. Și putem să le câștigăm. Mă bucur că am ieșit învingători, chiar dacă am avut emoții pe final. Am muncit mult la antrenamente, de aceea am legat multe meciuri fără eșec. De când a venit domnul Bogdan Vintilă, ne-a învățat multe lucruri, toată echipa muncește și suntem un grup unit. A adus liniște, suntem mai organizați, suntem altă echipă”

„Am avut puține emoții când am intrat pe teren și am auzit galeria cântând. Aici am crescut și n-o să uit că la U am debutat în liga a doua", recunoaște Moruțan.

„Mă simt bine acum, dar mai am de acumulat. Pe viitor, vreau să demonstrez că sunt un jucător pe care Steaua se poate baza, care poate juca meci de meci. Am trecut peste perioada proastă. Nu ne uităm în curtea celor de la CFR Cluj, ne interesează doar de noi”
Olimpiu Moruțan

„Nu vreau să vorbesc despre Dinamo, nu mă privesc discuțiile despre vânzarea clubului, vreau doar să zic despre U Cluj, doresc multă baftă acestui club ca să ajungă acolo unde-i așteaptă toată lumea, în Liga 1. Nu mă așteptam ca U să joace atât de bine, dar cu Steaua toată lumea își dă viața. Oricum, U are echipă bună, va reveni pe primele locuri”
Olimpiu Moruțan

Vezi și:

U CLUJ - FCSB 0-1 // George Florescu, exasperat de paradele lui Vlad: „Portarul lor a prins meciul vieții”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează