FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - FCSB

U CLUJ - FCSB // VIDEO Adrian Falub: „Păi, noi avem orgolii cu FCSB? Situația e dramatică în campionat”

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2019 16:05

Situația nu este tocmai roz la Universitatea Cluj în Liga 2, iar pentru „șepcile roșii” urmează meciul cu FCSB din optimile Cupei României.  

  • U Cluj - FCSB se joacă marți, de la ora 21:00, pe Cluj Arena și va fi liveTEXT pe GSP.ro.  

După remiza cu liderul CS Mioveni, scor 2-2 în etapa a 13-a din Liga 2, Adrian Falub (48 de ani), antrenorul clujenilor, a fost foarte supărat de situația în care se află clubul și, întrebat despre meciul cu FCSB, s-a arătat profund deranjat.  

„Păi, noi avem orgolii cu FCSB în momentul ăsta? Ce orgolii să avem cu FCSB când suntem într-o situație dramatică în campionat? Normal că o să jucăm cu FCSB, nu o să ne dăm la o parte. Ce orgolii să mai avem noi? Noi trebuie să ne gândim cum putem să ieșim din situația asta dramatică. Nu m-a crezut nimeni că e o situație dramatică. Râdeau. Asta e realitatea”, a spus Falub, după meciul cu CS Mioveni. 

Însă, în etapa ce a urmat, U Cluj a câștigat la limită meciul cu Pandurii, scor 1-0, și echipa a primit o gură de oxigen.  

„Pentru noi era necesară victoria asta pentru că avem mari probleme în clasament, am suferit în unele momente, dar până la urmă, cred eu că e meritată victoria”, a spus Adrian Falub, după meciul de la Târgu Jiu. 

U Cluj ocupă locul 13 în clasametul Ligii 2 și are doar 16 puncte obținute în cele 13 partide disputate. Clujenii sunt la 10 puncte de locul de podium. UTA Arad și Turris Turnu Măgurele se află pe locurile 2 respectiv 3, la egalitate de puncte (23). Lider este CS Mioveni cu 27 de puncte. 

VEZI ȘI:

RAPID - RIPENSIA 0-0// FOTO Daniel Pancu, nervos după egalul Rapidului: „În prima repriză și eu îmi ceream demisia! Nu am avut nicio idee de joc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  28 Octombrie 2019, 18:47

N-am să uit pân-am să mor,primul pas pe stadion..........forza U Cluj !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează