FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - RIPENSIA 0-0

RAPID - RIPENSIA 0-0// FOTO Daniel Pancu, nervos după egalul Rapidului: „În prima repriză și eu îmi ceream demisia! Nu am avut nicio idee de joc”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 14:26

Rapid a terminat la egalitate cu Ripensia Timișoara, 0-0, într-un meci din etapa a 14-a din Liga 2 și este pe locul 7, cu 21 de puncte, la 6 de lider. 

La finalul partidei, Daniel Pancu, antrenorul giuleștenilor s-a declarat foarte dezamăgit de cum au evoluat jucătorii săi în prima repriză, dar i-a felicitat pentru partea a doua. 

„În a doua repriză am jucat bine, ca o echipă care evoluează pe teren propriu. În prima repriză am fost foarte, foarte greoi și foarte lenți la construcție. Nu am avut nicio idee de joc, nu am făcut pressing

Sunt mulțumit de a doua repriză. Am jucat cu energie, cu atitudine și s-a văzut că am fost mai buni. Adversarii s-au apărat foarte bine și au avut un portar care a prins o zi foarte bună. Îi felicit pentru asta. Am pierdut două puncte mari pe teren propriu. Sunt nemulțumit de prima repriză și mulțumit de a doua. Am avut ocazii, dacă marcam, eram mulțumit total.  

+17 FOTO

Fanii să-mi ceară demisia dacă vor. Nu am nicio problemă. Suporterul face ce simte. Eu știu unde sunt și de unde am plecat. Presiune va fi mereu și nu e nicio problemă. Publicul să-și spună dorințele. La cum am jucat în prima repriză, și eu mi-aș fi cerut demisia. Dar repriza a doua a fost bună”, a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

Vezi AICI toate rezultatele etapei a 14-a din Liga 2 

Vezi și: 

FOTO + VIDEO S-a inaugurat superstadionul din Târgu Jiu » Imagini senzaționale de la primul meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1184042478340321
Ioan Cotarlea  •  26 Octombrie 2019, 17:36

nu-mi dau cu parerea,daca sa-si dea pancu demisia sau nu,cert este ca echipa nu joaca nimic,totul e intamplator.este nevoie de o schimbare dar nu stiu unde.asa cum evolueaza acum rapidul n-are nicio sansa de promovare.

1469280016718389
Petre Vulpie  •  26 Octombrie 2019, 16:34

RUSINE!RUSINE!RUSINE! DA PANCULE,CA JUCATOR DA DAR ACUM CU TOATA GLOATA ASTA DE BISNITARI CU CARE TE-AI INHAITAT ....FARA SANSA! NUMSI SCUZE DE LA TINE NUMAI TU ESTI BUN! NU JUCATI NIMIC,PANA CAND ?VA AJUNGE STEAUA DIN URMA! PLECATI DRACU! O SA AI PIRDETI SI PE CE ACEI CARE SI-AU ADUS AMINTE DE RAPID! SA VA FIE R U S I N EEEEEEE

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  26 Octombrie 2019, 16:29

Asa cum nu poti face din *** bici , tot asa din Pancu , antrenor !!!!! *** si nu poti scapa nicicum de el !!!! demisie ???? de unde , fara demnitate !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează