FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - STEAUA 1-1, 5-4 DUPĂ PENALTYURI

Ucigașii de granzi » Nu e prima dată când Mioveniul elimină o echipă mare: ce victime a mai făcut în trecut

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 00:00

Argeșenii au savurat eliminarea Stelei din Cupa României, sărbătorind victoria în vestiar și în club, cu bere din plin.

Mioveniul a furnizat cea mai mare surprinză a optimilor de finală ale Cupei României, eliminând Steaua. Jucătorii echipei clasate pe locul 6 în liga secundă au celebrat victoria în vestiar, imediat după penalty-urile de departajare, după care au mers în club.

A fost o adevărată paranghelie la cabine, s-a băut bere, iar fotbaliștii învingătoarei au cântat și au pus muzică de petrecere la maximum. Totuși, spre deosebire de alte echipe, elevii lui Pelici n-au înjurat Steaua. Mulți dintre ei simpatizează cu cei pe care i-au învins miercuri noapte, în frunte cu killer-ul roș-albaștrilor, Nilă.

Au ucis și Dinamo. De două ori

"Domnul Pelici ne-a zis să jucăm fără emoții, fără să ne fie frică și fără să respectăm excesiv adversarul. Ne-a mai spus să ne bucurăm de acest meci, să nu resimțim presiunea care e doar pe Steaua. Puteam să-i învingem și fără să ajungem la penalty-uri, chiar am fost mai buni", a spus căpitanul argeșenilor, Roberto Ayza, printre cei mai vechi străini din fotbalul intern.

CS Mioveni a mai avut alte două momente de glorie în Cupa României, când a eliminat Dinamo, în ambele rânduri cu scorul de 1-0. În ediția 2007/2008, a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de CFR Cluj, care avea să câștige trofeul. În ediția 2014/2015, a ajuns până-n sferturi, eliminată tot de "feroviari".

Ce-au declarat eroii Mioveniului

  • Alexandru Pelici: "Am încercat să le ofer jucătorilor toată încrederea pe care o aveam eu. Am avut și șansă, ne-am apărat bine. Victoria e pentru locuitorii care au venit la partidă și au strigat în premieră pe stadion: "Mioveni, Mioveni". Am jucat aproape perfect, altfel nu aveam cum elimina Steaua"
  • Costinel Gugu: "Ce emoții să am? Eu i-am zis profesorului că vreau să execut penalty-ul. N-am avut nicio teamă, am tras pur și simplu, m-am gândit să fie pe poartă"
  • Robert Boboc: "Se poate spune că am înflorit. Am avut șansa și onoarea să înscriu penalty-ul decisiv. Normal că am avut emoții, inima-mi bătea în piept fiindcă ştiam ce șansă am. Dar am realizat că orice ar fi nu-mi ia nimeni capul, că presiunea nu va fi pe mine și că pot fi un mic erou. Mi-am dorit mult să batem Steaua, am mai jucat și anul trecut cu această echipă, când eram la U Cluj, iar atunci de-abia ne-au învins și m-a durut mult acel eșec"

2sezoane a avut formația din Mioveni în prima divizie în 26 de ani de existență

1-0este scorul cu care argeșenii au învins Steaua într-un amical pe 12 noiembrie 2016

1.000 €va încasa fiecare jucător pentru eliminarea Stelei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  16 Decembrie 2016, 18:34

Bai fratilor FCSB *** SRL a fost batuta de Mioveni,dar pana acolo nu a sesizat nimeni arbitrajul???.FCSB a fost de doua ori lasata sa atace din pozitie de offside si iertata de un penallty clar.Rusine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  16 Decembrie 2016, 09:02

Iarna, bere? O tuica fiarta, un vin fiert...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează