FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV. Ultimele detalii înainte de Dinamo - FCSB » Cine e gata să debuteze în „haită”

Jucătorii lui Dinamo nu intră nici pentru derby-ul cu FCSB în cantonament. În altă ordine de idei, noua achiziție Jonathan Morsay (23 de ani, extremă stânga) are șanse mari să debuteze la „câini”.
Jucătorii lui Dinamo nu intră nici pentru derby-ul cu FCSB în cantonament. În altă ordine de idei, noua achiziție Jonathan Morsay (23 de ani, extremă stânga) are șanse mari să debuteze la „câini”.

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 20:17 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 20:59

Noua achiziție Jonathan Morsay (23 de ani, extremă stânga) are șanse mari să debuteze la Dinamo chiar în derby-ul cu FCSB din optimile Cupei României.

  • Dinamo – FCSB, duel din „optimile” Cupei României, se joacă miercuri. Partida va începe la ora 20:30 și va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport 1.

Dinamoviștii rămân fideli politicii echipei din ultimele luni. Elevii lui Gane nu vor intra în cantonament înaintea derby-ului din Cupă cu FCSB. Mâine, în jurul orei 12:00, „câinii” se adună la Săftica, iau masa împreună, se odihnesc o vreme și intră direct în vria meciului! 

De asemenea, ultimele informații transmise de sursele GSP.ro apropiate de Dinamo confirmă că Morsay, de-abia transferat de alb-roșii, poate debuta chiar contra lui FCSB, în „Ștefan cel Mare”. Și noul portar ajuns în „Groapă”, Gudmund Kongshavn, s-a antrenat normal în ultimele zile și va fi în lot.

EXCLUSIV. Ultimele detalii înainte de Dinamo - FCSB » Cine e gata să debuteze în „haită”

Dinamo și Chievo au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Jonathan Morsay, care va evolua până la vară în România

Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FCSB

Citește mai multe știri despre Dinamo - FCSB:

Dănciulescu vrea răzbunare la Dinamo - FCSB: „Trebuia mers până la TAS, am fi câștigat” » Mesaj și pentru DDB + atac la Cortacero

Gazeta a aflat arbitrul de la Dinamo - FCSB » Ultima oară a condus un derby cu probleme

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
dragdim
dragdim  •  10 Februarie 2021, 00:46

Aveam impresia ca seamănă cu Rasputin, la o analiza mai atenta, seamănă cu un pitic de grădina.

catalynn
catalynn  •  09 Februarie 2021, 23:50
Postat de silvio_. pe 09 Februarie 2021, 22:06

Păi tu probabil ai mai multe clase decât ciobanul. Fiecare își administrează cum vrea și cum poate. In câțiva ani se retrage și el, și vine altul, poate mai bun, poate mai rău. Asa-i cursul unui club de fotbal.. doar să nu fie vreun Cortacero :)))

Asta am înțeles, ce nu înțeleg e ce io m-as umili la ușa unuia ca el cum faceți ***!? N-are decât sa își dea foc afacerii dacă asta vrea și atât poate, însă nu cu mine client. Tu, acum serios vorbind, chiar și presupunând ca FC fcsb supraviețuiește problemelor juridice, și in câțiva ani ne-a jjijji se retrage (un scenariu pe care îl găsesc extrem de puțin plauzibil, va fi ca Basescu, pur și simplu se va plictisi acasă) chiar îți imaginezi ca va deveni un club profesionist in adevăratul sens al cuvântului!? Io cred ca in cel mai bun caz va fi ceva la nivelul Academica Clinceni, asta dacă nu va fi chiar Academia Clinceni. :-))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno290
creeperno290  •  09 Februarie 2021, 22:38

Ziceti dumneavoastra, domnule scouter, ce jucatori buni putem lua. Cine ar vrea sa vina intr-o cocina cum suntem acum? Ne intregim lotul cu ce-om gasi si Doamne ajuta sa evitam retrogradarea!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează