FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Un fost antrenor al Stelei surprinde: "Bourceanu e cel mai bun executant de cornere" » Cum pot câștiga roș-albaștrii Derby de România

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 17:48

Mihai Stoichiță, fostul antrenor al Stelei (ultima dată în 2012), consideră că Steaua va juca foarte mult pe contraatac în manșa tur a semifinalei Cupei României cu Dinamo.

Totodată, "Lippi" consideră că Bourceanu e cel mai bun executant de lovituri de colț din Liga 1 și îl vede pe acesta decisiv.

" Steaua pare o echipă de contraatac. Pare să fie o echipă care să profite de spațiile pe care i le va pune la dispoziție Dinamo prin aripile sale. Mulți nu știu, dar Bourceanu e cel mai bun executant de cornere din Liga 1. Filip șutează foarte bine de la distanță. Am înțeles că și Gebhart trage bine de la distanță", a declarat Stoichiță la Dolcesport.

Echipele de start neoficiale, conform Dolce:

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Vl. Olteanu - P. Anton, Nedelcearu - D. Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere

Steaua: Cojocaru - Râpă, Tamaș, Carp, Momcilovici - Bourceanu, I. Filip - Enache, Gebhart, Hamroun - Tade

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ortega
ortega  •  03 Martie 2016, 22:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  03 Martie 2016, 22:42

Slughiță ăsta e chiar mai prost decât papa chicken ... *** ăsta e deja profesionist ... Badea și Gâdea ar trebui să ia lecții *** asta , l-ar ferici pe Felix ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  03 Martie 2016, 20:10

Asteptam cu nerabdare sa auzim cine e cel mai bun deschizator de conserve de la fcsp, cel care schimba cd cu manele cel mai repede, cine suporta cel mai bine apa calda si cine sta cel mai putin pe buda. Numai lucruri interesante de la fcsp :))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează