FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - CFR CLUJ 3-4

Unul dintre eroii negativi în victoria lui CFR Cluj nu ţine cont de fair-play: "Discuţia despre rejucare e penibilă"

Clujenii au sfidat fair-play-ul la Mioveni
Clujenii au sfidat fair-play-ul la Mioveni

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 11:54

Thiago Lopes, mijlocaşul celor de la CFR Cluj, nu consideră că a greşit la meciul cu CS Mioveni, 4-3, în momentul în care a refuzat să le returneze balonul adversarilor, iar echipa sa a egalat.

"Nu regret nimic. Nu mă interesează ce spun oamenii. N-a fost lipsă de fair-play, ci o fază normală de joc. Cei de la Mioveni au tras tot meciul de timp şi voiau să tragă şi la acea fază. În plus, jucătorul lor care a căzut nu mi s-a părut prea accidentat.

După ce Giorgi Chanturia a degajat, cei de la Mioveni trebuiau să joace balonul. Ei au preferat să facă tot antijoc, să lase mingea să se scurgă încet spre portar, iar noi nu mai aveam timp să egalăm. Aş face oricînd la fel", a spus Thiago Lopes, conform Click.

Mijlocaşul s-a pus şi în pielea argeşenilor, însă rămîne la fel de cinic: "N-aş fi supărat. Trebuie să urmăreşti faza tot timpul şi să ai mingea sub control. A fost o greşeală a lor, nu a noastră. E normal să fie supăraţi că au pierdut, dar CFR a fost mai bună, a marcat 4 goluri şi a meritat calificarea. Discuţia despre rejucare mi se pare penibilă".

Citeşte AICI opinia directorului GSP Ovidiu Ioaniţoaia despre ce s-a petrecut la Mioveni - CFR Cluj!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
petrica.cosmin
petrica.cosmin  •  04 Decembrie 2014, 18:12
Postat de nicusor.m pe 04 Decembrie 2014, 13:58

Ai uitat jocul din Ghencea, cand Tudor nu a dat doua penaltyuri clare pentru CFR, iar in Giulesti a-ti pierdut, dar va salvat BRICHETA. Despre ce vorbim ? Steaua mereu ajutata de arbitrii, valize si 6 echipe care stau CAPRA la OI.

Steaua de ce a facut egal cu Buzau gol Bucurica, si Becali era prieten la catarama cu patronul Buzaului(fara acele 2 puncte Steaua a pierdut campionatul),cu Unirea Urziceni de ce a pierdut dupa ce a luat 6 jucatori de acolo cei mai importanti ,au fost batuti de jucatori imprumutati acolo.Valiza era doar ca sa se joace corect.Nu cum s-a intamplat la ultimul titlu cand intoarce CFR-ul de la 2-0 la 3-2 pe U acasa.La bricheta, daca nu l-au omoarat tot degeaba.Cand avea CFR imprumutati la echipe erau decisivi pt ei vezi Viera in meciul cu International Curtea de Arges cand a gresit la 2 goluri cu lufturi de curtea scolii fiind un fundas f bun.Daca e cum zici tu in Europa de e doar Steaua prin gr?

xhthu
xhthu  •  04 Decembrie 2014, 17:33
Postat de nicusor.m pe 04 Decembrie 2014, 13:58

Ai uitat jocul din Ghencea, cand Tudor nu a dat doua penaltyuri clare pentru CFR, iar in Giulesti a-ti pierdut, dar va salvat BRICHETA. Despre ce vorbim ? Steaua mereu ajutata de arbitrii, valize si 6 echipe care stau CAPRA la OI.

tu esti dovada suprema ca un idiot odata cu inaintarea in varsta nu o sa ajunga niciodata un batran intelept

tripp
tripp  •  04 Decembrie 2014, 17:06

pai bai ziaristelor aservite, va dispare echipa de suflet aka O_a-I_a fffekalizata si voua va arde de glume infecte? cum sa se rejoace cfr cu mizeria aia de echipa numita mioveni(alti sclavi ai stinei)?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează