FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UNIREA URZICENI - GLORIA BUZĂU

"Urziceniul este singura echipă românească pregătită pentru Europa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a vorbit în urmă cu cîteva minute despre semifinala pe care echipa sa o va disputa, mîine, în compania Gloriei Buzău.

"Este un meci de maximă importanţă pentru noi. În situaţia în care ne vom califica, deşi este dificil, ne putem îndeplini obiectivul pe care-l avem în cei 3 ani de contract încă din prima stagiune. Pentru adversarul din finală nu avem nici o preferinţă, ne interesează doar jocul nostru şi atît, însă e devreme să vorbim de asta"

Întrebat dacă o consideră pe Unirea favorită, MM a răspuns:

"Îmi doresc din toată inima să cîştigăm, nu ma interesează cum. Gloria Buzau este o echipă imprevizibilă, a cîştigat în faţa Rapidului cînd nimeni nu se aştepta. Unirea Urziceni, tot din postura de outsider a eliminat Steaua. Deci, nu se pune problema ca noi să fim favoriţi în meciul de mîine. În Cupă nu există aşa ceva"

În finalul intervenţiei de la Telesport, preşedintele Unirii Urziceni a făcut o afirmaţie care poate surprinde:

"Dacă o singură echipă este pregătită pentru cupele europene, aceea sîntem noi. De fiecare dată cînd am întîlnit o echipă românească de cupe europene, le-am eliminat, plus că, în Europa nu există arbitraje părtinitoare. Asta mă îndreptăţeşte să spun acest lucru. Sîntem cel mai bine organizat club. Unul mic, cu puţini suporteri, dar cu un joc adevărat", a încheiat Mihai Stoica.

Unirea Urziceni va întîlni, mîine, de la ora 20:30, pe Gloria Buzău, în cea de-a doua semifinală a Cupei României.

Meciul va putea fi urmărit pe Antena 1 şi pe www.gsp.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  16 Aprilie 2008, 17:26

memeu ... cum poti sa zici asa ceva ? ;)) ... pai urziceniu mai impusca vreo 2 egaluri si o infrangere pana la final...daca ajungeti in uefa probabil singura mandrie o sa fie ca nu ati luat multe(goluri si puncte) :D ... lucru cu care se mandresc si oile de altfel..

 •  16 Aprilie 2008, 16:29

buzaul pica dupa ce o sa ia bataie si in cupa si in campionat, iar clujul e posibil sa nu ia nimic anul asta, nici campionat si nici cupa...

 •  16 Aprilie 2008, 16:26

SUNTETI UN CLUB FACUT CU BANI FURATI DE LA VOLUNTARI SI DE LA STAT CU UN PRESEDINTE PROST SI TEMBEL! NU AJUNGETI IN CUPELE EUROPENE NICIODATA !!! HOTILOR!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează