FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - DINAMO

UTA - DINAMO // Ante Puljic, gata de debut + cui îi acordă Uhrin prima șansă și cine a fost lăsat acasă

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2019 09:09

UTA - DINAMO // Ante Puljic, 31 de ani, fundașul croat repatriat în această toamnă, unul dintre idolii galeriei, a primit asigurări că va juca după-amiază, în premieră de la revenirea la Dinamo, în disputa de la Arad din Cupa României. 

Ante Puljici este gata de start! A avut de așteptat, mai ales că a sosit de la începutul lunii septembrie, dar Dusan Uhrin n-a avut ochi pentru croatul de 31 de ani. Cehul a fost fidel formulei sale de joc și nu a schimbat nimic în primul „11" în ultimele patru etape de campionat. 

Acum, pentru partida din „16-imile” Cupei României cu UTA, fotbalistul care l-a refuzat pe Gigi Becali câștigând simpatia fanilor dinamoviști este apt de joc. 

UTA - DINAMO // Ante Puljic, gata de debut + cui îi acordă Uhrin prima șansă și cine a fost lăsat acasă

„A dat în clocot cât a așteptat”, s-au amuzat coechipierii, care și ei se așteaptă ca Puljic să înceapă astăzi ca titular contra ocupantei locului secund din Liga 2.  

N-a mai jucat din mai 

Ante nu a cerut lămuriri de ce a stat pe tușă până acum, și-a văzut de antrenamente, iar aseară a plecat la Arad cu echipa. El nu a fost de la sosire și până în prezent nici măcar în lotul de 18 la partidele de campionat. Ultimul meci oficial jucat de apărătorul ce a impresionat în primul mandat la Dinamo datează din 16 mai 2019, când era la Al Faisaly, scor 1-2 cu Al Taawon. 

Dusan Uhrin vrea să înceapă cu Puljic titular după-amiază, mai ales că Ante a fost adus să fie unul dintre stâlpii defensivei. Dacă totul va fi în regulă, croatul va continua ca titular și-n etapa cu Voluntari, și apoi în Derby de România cu FCSB. 

9 meciuria jucat Puljici în 2019 pentru Al Faisaly, dintre care 8 ca integralist, ultimul doar 45 de minute. A marcat și două goluri

28 de partidea strâns croatul în ediția 2015/2016 în tricoul roș-albilor, reușind două goluri și un assist

ECHIPE PROBABILE:

UTA Arad: Iacob - A. Rus, Fl. Ilie, Melinte, Tomozei - Isac, Moise - Buhăcianu, Ioniță I, Ursu - C. Rus 
Antrenor: Laszlo Balint 

Dinamo: Straton - Moura, Puljic, Klimavicius, R. Grigore - Răuță, I. Filip - Sorescu, Bru, R.Moldoveanu - Neicuțescu
Antrenor: Dusan Uhrin jr.
Stadion: „Motorul”, Arad

Șansă pentru Straton 

Cel mai bun portar al sezonului trecut în Liga 1, Cătălin Straton revine astăzi ca titular între buturile roș-albilor. Va fi o premieră pentru goalkeeperul de 29 de ani în mandatul lui Dușan Uhrin, fiindcă Riccardo Piscitelli a fost preferat în primul „11” în cele cinci meciuri în care cehul a fost pe banca bucureștenilor. Straton a bifat 3 prezențe în tricoul lui Dinamo.

Fabbrini rupt, Brito a plecat cu echipa 

Din lotul „câinilor" care a ajuns aseară la Arad pentru partidă nu fac parte Fabbrini, Mrlzjak, Bejan și Mihaiu. Probleme uriașe pentru dinamoviști: adus ca o vedetă care să facă diferența în jocul echipei, Diego Fabbrini s-a accidentat la gleznă la ultimul meci și riscă să piardă o lună, inclusiv Derby de România! 

În schimb, Brito, adus în vară și doar spectator până acum, a făcut deplasarea la Arad și va apărea în lotul pentru meci

Dinamoviștii se tem foarte mult de terenul sintetic de pe stadionul „Motorul”. "Cupa este unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus în acest an. UTA are o formație competitivă. Vom juca în acest meci cu echipa bună fiindcă vrem să câștigăm”, a spus cehul înaintea plecării

Vezi și: 

EXCLUSIV Răsturnare de situație » Slavko Perovic, fotbalistul cu probleme cardiace, reactivat de Dinamo 


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  24 Septembrie 2019, 11:30

ziaristi profesionisti...jos palaria.ageamii si usor agramati...

fcsp
fcsp  •  24 Septembrie 2019, 10:36

Vai de capul vostru... jocul cu Chindia a fost demult :)) vrem sa jucam si cu Bergodi. Va rugam doar daca se poate! :)))

971563446196329
Laurentiu Apetri  •  24 Septembrie 2019, 09:33

Sunteti vai de capul vostru cu acest articol. Bejan apare si in lista echipei probabile, si in fraza in care mentionati ca a fost lasat acasa. :))) :))) Hotarati-va pana la urma, este lasat acasa sau este luat in deplasarea de la Arad!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează