FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - DINAMO

UTA - DINAMO // VIDEO + FOTO Incidente șocante! Fanii lui Dinamo și cei ai lui Poli, ciocniri violente în centrul Timișoarei: „Erau într-o stare de turbare, mi-au vandalizat mașina”

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2019 12:26

Dinamo joacă azi în deplasare cu UTA Arad, în șaisprezecimile Cupei României, prilej pentru fanii „câinilor” să fie protagoniștii unui nou scandal.

Azi, cu câteva ore înainte de meciul care se va disputa la Arad, ultrașii dinamoviști s-au bătut în centrul Timișoarei cu mai mulți fani timișoreni, cu care poartă o rivalitate care datează de decenii. 

Potrivit pressalert.ro, galeria celor de la Dinamo, reprezentantă de aproximativ 30 de membri ai grupului „Supras”, din Peluza Sud, au intrat în conflict cu cei ai alb-violeților, iar încăierarea generală a fost stopată abia după intervenția forțelor de ordine.  

„Aveau bâte, erau într-o stare de turbare!” 

Martori prezenți la evenimentele reprobabile din orașul de pe Bega au povestit gravitatea conflictului dintre ultrașii recalcitranți:  

„Erau două grupuri care se băteau (...) Era bătaie în toată regula. Au aruncat cu sticle unii în alții. Unii dintre ei aveau bâte. Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capotă, mi-au vandalizat mașina. Erau într-o stare de turbare, să spun așa, erau foarte sălbatici, loveau, se loveau unii pe alții, între ei. Erau două persoane la mine pe capotă, își cărau picioare, pumni în cap, în stomac, care cum puteau”, au declarat doi dintre martorii oculari ai întâmplării, potrivit sursei citate.

Meciul e sold-out! 

Meciul din șaisprezecimile Cupei României dintre UTA și Dinamo, programat pe stadionul „Motorul” din Arad, se va disputa cu casa închisă.  

Toate cele 4.000 de bilete puse în vânzare au fost epuizate în doar 15 minute, au anunțat arădenii, prin intermediul unui comunicat. 

Vezi și: 

UTA - DINAMO // Ante Puljic, gata de debut + cui îi acordă Uhrin prima șansă și cine a fost lăsat acasă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
tristan
tristan  •  24 Septembrie 2019, 20:48
Postat de andrei.f pe 24 Septembrie 2019, 16:21

Ziaristule, toate le pricep dar, nu inteleg un lucru, cum a ajuns Aradul de pe Mures, oras Pe Bega !

Cred tu nu ești atent.. Bătaia a fost în Timișoara.. Bega trece prin TM.. Deci nu în Arad s or bătut și nu cu arădenii..

1191575757529655
Tony Huzzupasu  •  24 Septembrie 2019, 18:26
Postat de ovidiu.blatistu pe 24 Septembrie 2019, 16:42

Acum întreb su eu ...așa zisa galerie a lui poli ce făcea in locul unde se afla cea dinamovistă? Nu cumva timișorenii ii așteptau pe dinamovist și au provocat scandalul?

Care Galerie omule , astia de la dinamo erau vreo 30 cu bate , tevi etc .. aia 15 pusti .

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  24 Septembrie 2019, 16:42

Acum întreb su eu ...așa zisa galerie a lui poli ce făcea in locul unde se afla cea dinamovistă? Nu cumva timișorenii ii așteptau pe dinamovist și au provocat scandalul?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează