FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, 20:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vezi aici cum arată echipele probabile la semifinala Dinamo - CFR Cluj!

dinamo, cfr cluj
dinamo, cfr cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Dinamo şi CFR Cluj joacă diseară, de la ora 20:15, în manşa tur a semifinalelor Cupei României. "Cîinii" au nu mai puţin de 5 fotbalişti indisponibili, în timp ce oaspeţii vin în "Ştefan cel Mare" fără doi fotbalişti.

Pînă aseară, se vînduseră doar 1.500 de bilete, însă conducerea gazdelor speră ca azi să vină mai multă lume la stadion. Casele vor fi deschise pînă la ora 18:00, iar cea din "Barbu Văcărescu" pînă la ora meciului, 20:15.

Dinamo: Dolha - Scarlatache, L. Goian, Moti, Pulhac - Torje, D. Kone, N'Doye, Bostina - Bratu, Niculescu

CFR Cluj: Peskovici - Tony, Cadu, Alcantara, Edimar - Dani, Muresan, Culio - Dica - Y. Kone, Bud

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  24 Martie 2010, 15:36
Postat de pe 24 Martie 2010, 15:05

nu e suspendat pulhac...nu a jucat la galati pentru ca era accidentat iar acum si-a revenit :) cat creier trebuie sa ai ca sa zici ca Dinamo-steaua a fost blat?

in orice caz mai mult ca tine.nu vezi ca dinamo nu face nimic in cupele europene?asta inseamna ca aproape toate campionatele le-a luat pe nedrept.nu se poate domnilor sa iei campionatul in romania pe cinstit iar dupa aceea sa te elimine echipe necunoscute atitia ani la rind.sunteti rusinea romaniei,cfr cind a luat campionatul a demonstrat afara,urzica lafel cind a fost campioana,steaua la fel a deonstrat cind a luat campionatul(mai are si 2 cupe europene)si a adus si puncte omaniei.

 •  24 Martie 2010, 15:05

nu e suspendat pulhac...nu a jucat la galati pentru ca era accidentat iar acum si-a revenit :) cat creier trebuie sa ai ca sa zici ca Dinamo-steaua a fost blat?

 •  24 Martie 2010, 14:22

cfr cluj-cupa iar STEAUA campionatul sunt mai mult ca sigur de acest lucru.steaua daca nu avea probleme cu becali si cu suporteri,cu echipa care o are,era distantata de mult in campionat,dar si asa tot noi vom fi campioni.FORZA STEAUA.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close