FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - ASA TG. MUREŞ 3-0

VIDEO Au jucat de formă » ASA a făcut doar act de prezență la Voluntari, scor 0-3

Popadiuc a deschis scorul
Popadiuc a deschis scorul

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2016 00:00

ASA a făcut doar act de prezenţă în faţa celor de la Voluntari. Ilfovenii s-au distrat cu trupa de rezerve trimisă de Alexa în teren.

Conducătorii celor de la ASA Târgu Mureş au considerat, probabil, Cupa României o povară având în vedere situaţia financiară a clubului, organizarea deplasărilor fiind mai scumpă decât avantajele avansării în fazele superioare ale competiţiei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Aşa că Dan Alexa le-a dat o şansă fotbaliştilor care nu prea prind echipa. S-au chinuit, s-au zbătut, dar rezervele lui ASA au fost surclasate clar de echipa lui Florin Marin.

Ilfovenii au deschis scorul după ce unul dintre cei mai interesanţi fotbalişti ai Voluntariului, Adrian Bălan, a bătut o lovitură liberă foarte periculos. Mingea a ricoşat violent din bară, direct în gheata lui Popadiuc, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Mureşenii au avut o zvâcnire în minutul 48, prin Netzer, care a expediat mingea tot din lovitură liberă, de la aproximativ 25 de metri, la vinclu, dar Bornescu a scos in extremis. Cazan şi Căpăţână au completat tabela parcă mai mult pentru a dovedi încă o dată diferenţa netă de valoare.

"De la început am plecat cu obiectiv play-off, Cupa României şi Cupa Ligii. Dacă în campionat nu ne-am descurcat atât de bine, am fost foarte montaţi pentru acest joc de Cupă"
Doru Popadiuc, mijlocaş FC Voluntari

"ASA a avut câteva ocazii, dar am gestionat bine momentele. Mai greu a fost cu vremea foarte rece şi cu terenul îngheţat"
Lucian Cazan, fundaş FC Voluntari

Voluntari - ASA 3-0
Au marcat: Popadiuc (42), L. Cazan (56), Căpăţână (79)

Voluntari: Bornescu - Filipov, L. Cazan, V. Maftei, Al. Coman - Tăbăcariu (71 L. Marinescu), Novac, Căpăţână - Popadiuc, Ivanovici (89 Leasă), Ad. Bălan (86 Curelea). Antrenor: Florin Marin

ASA: B. Moga - O. Ursu, Cherteș, Dobrosavlevici (35 E. Dică), S. Bucur - Candrea, T. Petriș - Schieb, Netzer, R. Deaconu - C. Rus. Antrenor: Dan Alexa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  15 Decembrie 2016, 10:10

De la Ţar la mujic. Pacat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează