FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA

VIDEO Dănciulescu, înaintea duelului din Cupă cu Clinceniul: „Să nu repetăm ce a fost vineri!”

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 19:37

Dinamo o întâlnește în această seară pe Academica Clinceni în sferturile de finală ale Cupei României. Ionel Dănciulescu, directorul general al celor de la Dinamo, a mărturisit înaintea partidei obiectivul lui Dinamo: câștigarea Cupei României.

„Trebuie să nu repetăm ce s-a întâmplat vineri, asta este obligatoriu. Să câștigăm e un obiectiv important ce ar mai salva tot ce s-a întâmplat sezonul ăsta. Noi suntem o echipă cu succes în Cupa României, dar în ultimii ani am mai câștigat doar Cupa Ligii, care s-a desființat. 

Acesta e de fapt obiectivul nostru: să câștigăm Cupa României! În campionat e o chestie de motivație cred, evoluții foarte bune cu Astra și FCSB, dar slabe împotriva Voluntariului și Clinceniului. Am pierdut foarte multe meciuri împotriva echipelor slab cotate”.

Cei de la Dinamo se gândesc și la participarea în cupele europene:

„Cupa e importantă pentru toată lumea, iar nouă ne-ar putea aduce și o prezență în cupele europene. E vital să câștigăm în seara asta”.

VEZI ȘI:

LIGA NAȚIUNILOR, liveTEXT » România și-a aflat adversarele din a doua ediție a Ligii Națiunilor, competiție prin care două echipe ajung în play-off-ul pentru calificarea la CM 2022

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  03 Martie 2020, 22:50

Bravo dinamo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează