FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV // Sorin Paraschiv crede că Dinamo poate retrograda: „Totul este posibil”

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 21:05

Sorin Paraschiv (38 de ani), team-managerul celor de la Academica Clinceni, este de părere că toate echipele care se află în play-out pot retrograda, inclusiv Dinamo.

„Va fi o luptă incredibilă în acest play-out. De asemenea, pentru noi, Cupa este foarte importantă. Eu cred că multe echipe din Liga 1 și-ar fi dorit să ajungă aici. Am pierdut în prima etapă acasă cu Voluntari, ceea ce ne-a durut foarte mult, ținând cont că ne batem cu ei pentru evitarea retrogradării. 

Băieții s-au descurcat foarte bine însă în meciul cu Dinamo. Obiectivul nostru principal este menținerea în prima ligă. Totul este posibil. Toate echipele din play-out pot să retrogradeze. Dacă în anii trecuți favoritele care nu prindeau play-out-ul nu pierdeau niciun meci ulterior, acum oricine poate încurca pe oricine. Toate echipele pot retrogada”, a declarat Paraschiv, pentru GSP.RO.

VEZI ȘI:

Continuă afacerile pe axa FCSB - Viitorul » Ultimii doi fotbaliști pe care Gigi Becali vrea să-i cumpere de la Gheorghe Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1507324385994919
Florin Ciulic  •  04 Martie 2020, 10:09

de ce-si da cu parerea paraschiv despre dinamo,sa-si dea cu parerea despre paradisul care exista la fcsb,ar fi mai interesant!

gago747
gago747  •  03 Martie 2020, 22:40
Postat de Mihai Dinu pe 03 Martie 2020, 21:50

Deci ce raspunde Paraschiv: toate echipele aflate in play-out pot retrograda, inclusiv Dinamo. Daca era intrebat de Viitorul, ar fi raspuns:inclusiv Viitorul (ca doar si ei sunt in play-out) dar de numai pe Dinamo trebuie sa o asociez cu retrogradarea!

La cît de inteligent este ciobanul național, eu zic că îi poate retrograda pe FCSB și din play-off , dacă se zbate puțin ...

doggheart82
doggheart82  •  03 Martie 2020, 22:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

*cu care

Vezi toate comentariile (6)
Comentează