FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DERBY DE ROMÂNIA

VIDEO + FOTO KO Steaua! Bourceanu își îngroapă echipa în derby-ul cu marea rivală, Dinamo! "Câinii" au scos un 2-2 și s-au calificat în finala Cupei României 

FOTO: Alex Nicodim +26   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2016 16:53

După 0-0 în tur, Steaua și Dinamo au remizat din nou, însă de această dată 2-2. "Câinii" se califică în finala Cupei României grație golurilor marcate în deplasare.

Enache a marcat în minutul 17 din pasa lui Nicușor Stanciu. Când mai erau doar două minute din prima repriză Alex Bourceanu a luat un cartonaș roșu stupid.

Din acest moment echilibrul s-a rupt. Ekeng a egalat în minutul 51 cu un șut fabulos din afara careului. Peste doar un minut Chipciu a dus Steaua în avantaj cu un șut slab din apropiere.

Puljici a egalat pentru Dinamo, din nou, în minutul 75, după o fază la care Marc și Essombe au ratat pe rând. Dinamo se califică în finală, unde o va întâlni pe învingătoarea dintre CFR Cluj și ASA Târgu Mureș, care joacă mâine, de la 20:30. În tur a fost 0-0.

LIVETEXT STEAUA 2-2 DINAMO  (0-0 în tur)
                                         VEZI VIDEO
A marcat: Enache 17, Chipciu 52 / Ekeng 51, Puljici 76

MINUTUL 90+5

FLUIER FINAL: Meciul se termină 2-2 și Dinamo se califică în finala Cupei României

MINUTUL 90

PRELUNGIRI: De la margine au fost arătate 4 minute suplimentare

MINUTUL 76

GOL DINAMO: Marc reia cu capul în bară, mingea ajunge la Essombe, care trage din voleu, Cojocaru respinge, dar apoi Puljici reia din apropiere cu poarta goală

MINUTUL 83

RATARE STEAUA: Momcilovici deviază o centrare din corner, mingea se duce peste poartă însă 

MINUTUL 72

SCHIMBARE LA DINAMO: Essombe intră în locul lui Hanca

MINUTUL 68

Ocazie Steaua: Filip șutează de la marginea careului, mingea se duce pe lângă poartă 

MINUTUL 66

SCHIMBARE LA STEAUA: Tade intră în locul lui Hamroun

MINUTUL 57

SCHIMBARE LA DINAMO: Lazăr îi lasă locul lui Kortzorg

MINUTUL 52

GOL STEAUA: Adi Popa reușește o cursă incredibilă pe partea dreaptă, șutează, respinge Cerniauskas, iar Chipciu înscrie.

MINUTUL 51

GOL DINAMO: Ekeng înscrie cu un șut fabulos de la 25 de metri

MINUTUL 46

SCHIMBARE LA STEAUA: Marica iese, intră Filip! A început repriza secundă

MINUTUL 45+2

PAUZĂ! Bourceanu a fost eliminat

MINUTUL 43

CARTONAȘ ROȘU: Bourceanu este eliminat după ce îi dă cu cotul în gură lui Gnohere

MINUTUL 35

S-au scurs 35 de minute din acest derby: Steaua a controlat fără probleme parida. Dinamo n-a avut nici o acțiune periculoasă 

MINUTUL 27

MARE OCAZIE STEAUA: Chipciu întoarce frumos doi adversari, trage bine, însă Cerniauskas se opune excelent 

MINUTUL 17

GOL STEAUA: Gabriel Enache scapă pe partea dreaptă după o pasă de senzație a lui Stanciu, trage cu șpițul la colțul scurt și înscrie. Este primul său gol la Steaua! Mijlocașul i-a dedicat golul lui Sulley Muniru, accidentat la meciul din Cupa Ligii cu Astra. 

MINUTUL 12

SCHIMBARE LA DINAMO: Laurențiu Corbu intră în locul lui Steliano Filip

MINUTUL 10

Probleme pentru Dinamo: Steliano Filip se resimte și pare că nu mai poate continua partida. Să vedem ce pregătește Mircea Rednic

MINUTUL 9

Steaua controlează începutul de meci: Campioana României domină partida, pasează mult, însă nu a fost periculoasă la poarta oaspeților

MINUTUL 1 

A început partida: în tur scorul a fost 0-0

ECHIPELE DE START OFICIALE

STEAUA: V. Cojocaru – Enache, Varela, Tamaș, Momcilovici – Kharja, Bourceanu – Chipciu, N. Stanciu, Hamroun – Marica
Rezerve: Fl. Niță – L. Filip, Toșca, Gebhart, Bawab, Tade, Ad. Popa

DINAMO: Cerniauskas – Hanca, A. Marc, Puljici, St. Filip – Ekeng, Mevlja – D. Rotariu, Palici, V. Lazăr – Gnohere
Rezerve: Muțiu – Nedelcearu, Essombe, Bartalsstovu, Kortzorg, V. Costache, Corbu

*Mihai Pintilii este accidentat și nu a fost reținut în lotul pentru acest meci
*Locul lui Adi Popa a fost luat de Ciprian Marica. Atacantul revine ca titular în echipa campioanei
*Momcilovici va fi folosit ca titular în locul lui Toșca

*Anton are probleme de ultimă oră și sunt șanse mari să nu fie nici măcar în lotul de 18
*Această absență se adaugă la cea a lui Eric Bicfalvi, care este și el accidentat
*În aceste condiții Mevlja va fi folosit ca închizător. De fiecare dată când a fost acolo, Dinamo s-a impus (cu Viitorul și ASA)
*Marc primește din nou o șansă. A fost foarte bun cu Steaua, la 1-1, însă a fost făcut praf de Denis Alibec, cu Astra, când dinamoviștii au pierdut, 1-4.

VEZI LIVETEXT PARTIDA

***

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (617)
tequlix
tequlix  •  22 Aprilie 2016, 00:59
Postat de luciann pe 21 Aprilie 2016, 00:02

Voua va place asa!? Mie nu mi-ar placea! De ce sa fie frustrare!? Eu am atras si atentia stelistilor care doreau desfiintarea voastra...nu e nicio placere sa canti ca pr0stu' de unul singur...fara oponent!!!

Pai si ce vina avem noi ca nu veniti voi la stadion si nu cantati ?? E problema noastra cumva ?? Noi ne facem datoria pentru echipa, incurajam echipa in fiecare etapa al existentiei sale in fotbalul Romanesc. Stiu ca vorbeste supararea din tine dar nu-i vina noastra ca nu veniti voi. Rezolvati-va problemele in gradina voastra si luati-l la intrebari pe Gigi. Hai ca am trait s-o aud si pe asta. E vina noastra ca nu veniti voi. Noi cantam amice, asta si inseamna sa fi un suporter adevarat. Sa vii langa echipa si in momentele bune dar si in momentele grele si sa canti s-o incurajezi purtata spre victorie. Dar stiu ca nu ai inteles si am vorbit degeaba. P.S: Cauta un specialist sa te ajute. Seara faina. Pentru voi nu prea e. :)))

tequlix
tequlix  •  21 Aprilie 2016, 23:26
Postat de steauabucuresti83 pe 20 Aprilie 2016, 23:46

FORZZZA STEAUA Asta am strigat pe stadion de la 6 ani si pana acum vreo 5 ani cand am fost ultima data pe stadion. Cred ca acum e momentul sa ne trezim toti care iubim echipa asta de mici dintr-un motiv sau altul: fie ca ne-a dus bunicul sau tatal pe Ghencea cand nu stiam ce e ala offsaid, fie ca am fost cu vecinii de la bloc si ne chinuiam sa ocolim intrarea la stadion prin baza CCA sau ne faceam abonamente la peluza la magazinul din Brezoianu, toti iubim aceasta echipa. Singurul lucru care ne lipseste e galeria. Se zbarleste parul pe mine cand vad ce galerii ne domina... Pai ce galerie aveam noi pe Ghencea cu Jean. Eu unul, campionatul viitor incerc sa merg la toate meciurile din Bucuresti. Ca multi altii nici eu nu-l inghit pe gigi dar deja e prea mult. Sincer cred ca daca aveam galerie luam campionatul. De cupa nici nu mai vorbesc. Ce pretentii sa am sa alerge Hamroun cand vede ca nu e sustinul de nimeni cand joaca acasa. Sper din tot sufletul sa lasam orgoliile la o parte (mandria nu e tot timpul o calitate, de multe ori este un mare defect) si sa mai aud o data "Forzza Steaua!!!!!! Vinci per noi!!!!!!" Si acum se zbarleste parul pe mine cand imi aduc aminte cum se auzea in Ghencea. Ganditi-va cum s-ar auzi pe 23.

Induiosator...... Mai ca am varsat si o lacrima, aa nu stai, taiam o ceapa si din cauza asta :]]]]]] Acuma lasand gluma la o parte, imi doresc din suflet ca aceasta clona becaliana sa dispara si sa reveniti la numele de Steaua si GALERIA aia adevarata sa revina la meci. Succes si Bafta.

tequlix
tequlix  •  21 Aprilie 2016, 23:22
Postat de saviola2_8 pe 20 Aprilie 2016, 23:44

prima repriza am fost net superiori, dar in meciurile cu amarestenii mereu se intampla cate ceva, ba se accidenteaza varfu`, ba ia unu rosu...asta e, 11 la 11 cred ca ii bateam la scor, cel putin dupa prima repriza...

Si de ce domnu meu cand ati jucat 11 la 11 nu ne-ati batut ?? Hai bine, punem ultimele 2 meciuri ca nu ati avut varf si vi la eliminat pe bourceanu, pana la urma un fault de portocaliu daca stam sa vedem gravitatea fazei, dar in celelalte cand ati jucat 11 la 11 ?? De ce nu ne-ati surclasat vorba lui chipciu care fac pariu ca habar nu are ce inseamna. Ca si tine de altfel.

Vezi toate comentariile (617)
Comentează
Close