FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Orgoliu și 8.000 de euro » Miză specială pentru „câini”, astăzi, în Cupa României

Ovidiu Burcă (42 de ani) a anunțat că Dinamo va folosi la Târgu Jiu cel mai bun prim „11” posibil, obiectivul imediat fiind calificarea în grupele Cupei României.
Ovidiu Burcă (42 de ani) a anunțat că Dinamo va folosi la Târgu Jiu cel mai bun prim „11” posibil, obiectivul imediat fiind calificarea în grupele Cupei României.

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2022 08:16 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 09:20

Ovidiu Burcă (42 de ani) a anunțat că Dinamo va folosi, astăzi, la Târgu Jiu cel mai bun prim „11” posibil, obiectivul imediat fiind calificarea în grupele Cupei României. 

  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Dinamo, din play-off-ul Cupei României, se joacă astăzi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo a ajuns aseară la Târgu Jiu cu gândul de a elimina Viitorul Pandurii - echipă ce i-a administrat un sec 2-0 în startul ligii secunde! - și de a se califica în grupele Cupei României. 

Play-off-ul Cupei României » Dinamo, victorie scurtă cu Viitorul Tg. Jiu. Toate echipele calificate în grupe
PLAY-OFF
Play-off-ul Cupei României » Dinamo, victorie scurtă cu Viitorul Tg. Jiu. Toate echipele calificate în grupe

Dinamo, cu titularii în play-off-ul Cupei României

În afara orgoliului, atât cât a mai rămas pentru jucătorii „câinilor”, formația din Ștefan cel Mare s-ar alege și cu un bonus de 8.000 de euro dacă trece de play-off-ul Cupei. Aproximativ o treime din drepturile TV pe un întreg sezon de Liga a 2-a, aceasta este realitatea în competițiile în care au ajuns să joace roș-albii! 

Antrenorul Ovidiu Burcă a anunțat că tratează competiția cu cea mai mare responsabilitate, mai ales că în divizia secundă Dinamo este în subsolul clasamentului.

Bordușanu și Amzăr în dubiu

„Singurele probleme din lot, dacă le putem numi așa, sunt că Bordușanu și Amzăr tocmai au jucat în ultimele zile la selecționatele naționale. Totuși, vor face deplasarea, o să văd dacă vor evolua. 

Sută la sută ne interesează Cupa România, voi aborda meciul cu cea mai bună echipă posibilă. Este o competiție de tradiție, iar Dinamo are un istoric în privința ei. În situația în care suntem noi acum, trebuie să strângem cât mai multe victorii indiferent de meciul sau de competiția în care evoluăm", a declarat Burcă pentru GSP.ro.

Bordușanu s-a calificat cu România U19 la Turul de elită, în drumul spre Campionatul European din 2023, Amzăr a jucat pentru România U20. 

Gavrilă, out din nou

Bogdan Gavrilă, 30 de ani, a fost titularizat de Burcă în amicalul de vinerea trecută cu Chiajna (0-0), în schimb, nu a fost reținut în lotul "câinilor" pentru deplasarea de la Târgu Jiu. Mijlocașul nu este pe placul antrenorului, de fapt, Burcă l-a anunțat de la începutul mandatului său că nu este una dintre prioritățile lui. 

Ulterior, după ce a revenit după o accidentare și nu s-a materializat un transfer al său în Bahrain, Gavrilă a revenit la antrenamente, Burcă a declarat că-i va acorda șanse, dar răspunsul a sosit ieri, când fotbalistul, fără niciun meci oficial în actuala ediție de Liga 2, nu a fost inclus în lotul roș-albilor. 

20 de leieste costul unui bilet la meci pentru suporterii dinamoviști

VIDEO Paul Codrea despre situația lui Dinamo: „Mai bine o retrogradare, decât o echipă aproape moartă în prima ligă”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ajutor neașteptat primit de Dinamo » Anunțul făcut de Răzvan Zăvăleanu + Ce spune despre planul PCH

Dinamo vrea să impresioneze în Cupa României: „Momentul adevărului” » Cât costă un bilet joi, la Târgu Jiu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
abavati
abavati  •  29 Septembrie 2022, 23:48

acum o sa ne spuna autorul articolului cum o sa intram in faliment din cauza bonusului si ca nu o sa mai fie bani de detergent, de hartie igienica ...

creeperno807
creeperno807  •  29 Septembrie 2022, 22:30

E pe placul lor

boierasul
boierasul  •  29 Septembrie 2022, 22:26
Postat de paolo11 pe 29 Septembrie 2022, 18:14

Nu mai bate campii, ca dai click si comentezi pe toate stirile despre FCSB.

Mai citește odată ce am scris și poate vei înțelege)) cap sec ce ești)) Dacă comentez pe articole Fcsb înseamnă că nu sunt deranjat de prezența lor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează