FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OPTIMI

Vor să producă un nou miracol: "Obiectivul este să ajungem cât mai departe în Cupă"

Sezonul trecut, CS Mioveni a eliminat-o pe FCSB în optimi, pierzând în fața lui FC Voluntari în sferturi // FOTO: Cristi Preda
Sezonul trecut, CS Mioveni a eliminat-o pe FCSB în optimi, pierzând în fața lui FC Voluntari în sferturi // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 13:00

CS Mioveni, surpriza plăcută a ultimelor ediții din Cupă, își propune ca și în acest an să aibă un parcurs cât mai lung. Tehnicianul Laurențiu Roșu, recent instalat pe banca argeșenilor, speră că echipa sa va reuși să o elimine pe Gaz Metan, în meciul ce va avea loc azi, de la ora 17:30. 

"E foarte important pentru noi meciul de Cupă cu Gaz Metan Mediaş, ţinând cont că, în anii trecuţi, Mioveniul a eliminat echipe importante ale fotbalului românesc, Steaua, Dinamo, Astra.

Ne dorim mult şi anul acesta să ajungem în primăvara acestei competiţii. Sunt conştient însă că nu este uşor, Gazul este o echipă de Liga 1, chiar dacă este penultima sau e acolo jos. Au făcut egal cu Voluntariul, iar mai înainte, la Sepsi.

Vrem din nou să facem o surpriză, îmi doresc acest lucru", a declarat Laurențiu Roșu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz de azi.

Duelul dintre CS Mioveni și Gaz Metan se joacă azi, de la ora 17:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează