FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Balint nu-i iartă pe steliști: "Golubovici iese cu capul spart după fiecare meci, dar nu e locul lui, Adi Popa nu știe să dribleze"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 11:35

Gabi Balint i-a criticat pe jucătorii antrenați de Laurențiu Reghecampf și susține că nu înțelege de ce echipa arată atât de rău având în vedere investițiile făcute.

"Mă uitam acum la Steaua, care a adus 13 jucători la începutul campionatului, mulți dintre ei pe bani, ca să facă performanță. Ceva nu este în regulă!

Problema Stelei e că suferă din punct de vedere al jocului, nu joacă, nu se vede nimic.

Pe Amorim nu-l văd să dribleze un adversar, pe Adi Popa nu-l văd să dribleze un adversar, Golubovic, toată stima, iese cu capul spart aproape după fiecare meci, dar se vede că nu e locul lui, nu-l vezi că ajută. Și mai sunt și alții!", a spus fostul fotbalist al Stelei la finalul derby-ului, la TV Digi Sport.

Steaua a pierdut derby-ul disputat ieri cu Dinamo pe Arena Națională, scor 1-3 și are o singură victorie în ultimele patru meciuri jucate în Liga 1. 

ultimele rezultate ale stelei

Steaua - Viitorul 2-0
Concordia Chiajna - Steaua 1-0
Steaua - FC Botoșani 0-0
Dinamo - Steaua 3-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
gazistu
gazistu  •  02 Decembrie 2016, 02:41

transferuri a facut MM la steaua (DAyro si pepe moreno, thereau, mendoza, habibou, tatarusani, VArela, szukala, b stancu, toja, kapethanos, semedo, ov petre, hamutovski, ) .ceea ce aduce prodanca sau ce vrea jiji, romani si tineri (gen D. Man, tudorie, Enceanu, Valceanu,...) ...cu astia nicoiodata nu castigi titlul...

melcul_furios
melcul_furios  •  01 Decembrie 2016, 16:51

Ce conteaza cine a plecat, cand vorbim de campionatul intern? Reghe are o groaza de jucatori care erau f buni la echipele lor si la el nu merge nimic. Dupa 18 etape se plange de lipsa de omogenitate si la fiecare meci spune acelasi lucru - jucatorii au facut greseli. Da, jocul e bazat pe greseli, altfel nu ar exista, si cu Dinamo au dat gol din greseala adversarilor, nu dintr-o actiune spectaculoasa. De ce nu recunoaste ca exista antrenori mai buni, jucatori mai motivati sau pur si simplu ca el a gresit tactica?

observator_federal
observator_federal  •  01 Decembrie 2016, 15:48
Postat de banciuu pe 01 Decembrie 2016, 13:48

Pai de ce joaca ma aia titulari meci de meci daca aia iar da inapoi?Nu te duce deloc capul bag de seama.Limitat.

Joaca titular Stanciu dar niciun meci intreg si, mai ales, este criticat pentru felul in care joaca. Si el, oricum, a costat mai mult decat toti jucatorii cumparsti "pe alese" de Gigi... Reghe este expert in fabricat scuze (asta cu lipsa de omogenitate - dupa ce au trecut 18 etape in campionat doar, nemaivorbind de alte competitii - este absolut aiurea!) pe banii lui Gigi, ma si mir ca mai are credit din partea patronului. Cat priveste creditul pe care i-l acorda suporterii... faptul ca la meciurile FCSB nu se scandeaza niciodata "Demisia" se datoreaza faptului ca nu mai are cine sa scandeze! Chiar asa!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează