FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Dănciulescu, iritat de decizia Stelei: "Meciul a trecut într-o zonă a penibilului"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 10:03

Ionel Dănciulescu s-a arătat extrem de dezamăgit după ce oficialii Stelei au cerut firmei de pază cu care au avut contract la meciul cu Dinamo să nu-i lase pe suporterii "câinilor" în incinta stadionului cu veste pentru a face o coregrafie.

"Eu am intrat cu vesta, apoi am dat-o jos. Păcat că un derby de asemenea anvergură, cel mai important meci al campionatului nostru, a trecut într-o zonă a penibilului, cu tot ce s-a întâmplat înainte de meci, dar nici nu vreau să mai vorbesc.

Ne plângem cu toții că vin tot mai puțini spectatori la meciuri, iar primii care îi îndepărtăm suntem noi, din păcate", a declarat Ionel Dănciulescu la Digisport.

Decizia Stelei a venit ca urmare a evenimentelor de la meciul dintre Steaua și Manchester City, 0-5, când suporterii alb-roșilor au reușit să-l păcălească pe Gigi Becali și au afișat pe întreaga tribună a doua mesajul "Doar Dinamo București".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  22 August 2016, 20:38
Postat de dinamo_fcd_in_adn pe 22 August 2016, 18:13

HOTARARI FR/US/TR/AT/IL/OR DE LA fcsb BAIETICA VOI CONFUNDATI fcsb-ul CU csa steaua CARE NU AU NICI O LEGATURA............VOI SUNTETI NISTE APLAUDACI PLATITI DE JIJI CA ULTRASI ADEVARATI NU PREA SUNT DE ACORD CU fcsb-ul LUI JIJI SI DREPT DOVADA NU SUSTIN fcsb............. DOAR DINAMO BUCURESTI

No offence .. da uite ce prost pare Danciu cu vesta aia :)) Cat despre steaua .. stai chill un pic mai e .. si punem 3 stele pe sigla aia urata :D poate o schimbapana atunci ..si atunci o sa vezi de ce suntem tari in europa .. coeficient +palmarest ;) contiunua sa o *** acolo cu fcsb fcsb .. ca pana si aici ne-ati copiat .. si voi fcdb :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1003066416412193
Bugatti Cony  •  22 August 2016, 19:40

draga DANCIU vreau sa ti spun ca nu vii in casa cuiva si faci regului. in retur faceti ce fel de coregrafie doriti.

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  22 August 2016, 18:13
Postat de Silviu Apostol pe 22 August 2016, 17:52

Vai , ce se vaita *** din cauza hotararii Stelei ! Uita acesti circari de doi lei cum au introdus petarde si artificii in mingi pe Ghencea , sau cum au dat foc peluzei ?

HOTARARI FR/US/TR/AT/IL/OR DE LA fcsb BAIETICA VOI CONFUNDATI fcsb-ul CU csa steaua CARE NU AU NICI O LEGATURA............VOI SUNTETI NISTE APLAUDACI PLATITI DE JIJI CA ULTRASI ADEVARATI NU PREA SUNT DE ACORD CU fcsb-ul LUI JIJI SI DREPT DOVADA NU SUSTIN fcsb............. DOAR DINAMO BUCURESTI

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close