FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

De ce e derby-ul decisiv » Ce-ar înseamna o înfrîngere în acest meci pentru Dinamo și Steaua! Situația ar fi dramatică pentru ambele echipe

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 10:00

Dinamo și Steaua se întîlnesc în această seară de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Partida este una foarte importantă pentru ambele echipe, care nu trec prin situații deloc bune. 

Deși e abia etapa cu numărul 5 din retur, pozițiile din clasament ale celor două formații sînt îngrijorătoare. Cum pentru ambele urmează meciuri foarte dificile, o înfrîngere azi ar complica și mai mult situația. 

Dinamo (locul 5 - 27 de puncte)

- Poate fi depășită de ASA Tîrgu Mureș, dacă aceasta va cîștiga acasă cu Viitorul. Mureșenii au acum 26 de puncte și ar trece pe locul 5, cu 29.
- Dinamo ar fi pe 6, cu 27 de puncte, doar cu unul peste CS U Craiova, care ar ieși din zona play-off-ului
- Echipa ar intra într-o situație delicată, pentru că astfel Steaua și Pandurii ar avea șansa să se distanțeze și ar rupe pentru un moment clasamentul. Campioana s-ar duce la 6 puncte, iar Pandurii dacă va bate Petrolul acasă, ar fi în aceeași situație
- Lupta pentru două locuri de play-off s-ar da în 5: Dinamo, CS U Craiova, ASA, dar ar intra și CSMS Iași (23 de puncte), dar și CFR (22)
- Dacă CFR și-ar lua punctele înapoi de la TAS, ar acumula 28 de puncte și ar trece peste Dinamo, care ar ieși astfel din zona play-off-ului, iar situația ar deveni dramatică

Ce urmează pentru Dinamo
- deplasare Voluntari (se joacă tot pe "Ștefan cel Mare")
- meci acasă cu CSMS Iași
- deplasare Petrolul
- meci acasă Pandurii
- deplasare la CFR Cluj
- meci acasă cu Botoșani
- meci acasă cu Chiajna
- deplasare la Astra Giurgiu

Steaua (locul 3 - 30 de puncte)

- Ar putea pierde urma primelor două clasate cel puțin pînă la intrarea în play-off (Astra - 37 de puncte, Viitorul poate face 35 dacă va cîștiga la Tîrgu Mureș)
- N-ar mai fi atît de sigură de prezența în play-off. Cu 30 de puncte după 18 etape lupta ar fi foarte strînsă
- Presiunea pe Mirel Rădoi și echipă ar crește considerabil din toate părțile. Campioana ultimilor 3 ani ar fi în una dintre cele mai grele situații din ultimii 15 ani
- Vestiarul s-ar putea destabiliza în urma mai multor factori: rezultate slabe, nemulțumiri după tăierea salariilor, plecarea din București)
- Șansele la titlu ar scădea tot mai mult, însă și prezența în cupele europene n-ar fi atît de sigură

Ce urmează pentru Steaua
(meciurile de acasă la joacă la Pitești)
- meci acasă cu Astra Giurgiu
- deplasare la ASA Tîrgu Mureș
- meci acasă cu CS U Craiova
- deplasare la Viitorul
- meci acasă cu ACS Poli
- deplasare la Chiajna
- deplasare la Voluntari
- meci acasă cu CSMS Iași
*ambele echipe vor juca ultimele 3 meciuri din sezonul regulat în 2016, după pauza de iarnă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
zecs93
zecs93  •  22 Noiembrie 2015, 16:41
Postat de saviola2_8 pe 22 Noiembrie 2015, 13:14

iti respect parerea insa da-mi voie sa nu fiu de acord cu ea, dinamo badea, dinamo negoita si dinamo lipa formeaza o echipa prea slaba ca sa bata la scor chiar si rezervele stelei, despre ce vorbim? nu va fi bataie la scor de nicio parte, va fi un meci destul de echilibrat, asa cred eu, fara mari ocazii, probabil 2-3 de ambele parti, scorul va fi strans, vei vedea:P

asa si barca fara messi avea sanse 0 sa bata pe bernabeu si ai vazut rezultatu ???? Ma refer ca Real Madrid a fost mai in forma sezonu asta si d'aia era favorita !!!

zecs93
zecs93  •  22 Noiembrie 2015, 16:37
Postat de 12345stop pe 22 Noiembrie 2015, 11:41

Si culmea tot copiii securistilor tipa ca Voluntari este clona Stelei! Astia au fost spalati de mici copii pe creier cu Ghete de Aur furate de Securitate.

pai daca te-ai uita cine e patron la voluntari si ce grad de rudenie are cu finantatoru vostru o11er ar cam trebui sa te bage in semne de intrebare: Pandele si cu Becali sunt nas-fin asa ca ce ar mai fi un meci dat la o parte ??? !!!

samertx
samertx  •  22 Noiembrie 2015, 15:02
Postat de 12345stop pe 22 Noiembrie 2015, 14:39

Are Samartex toate produsele ***

Ce este, puiule? Te doare? Nu mai scuipa pastilele. Au rolul lor, conform rețetei! :))

Vezi toate comentariile (56)
Comentează