FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // VIDEO Fostul jucător și antrenor la Dinamo și FCSB e categoric: "Nu vor fi goluri multe" » Pe cine vede decisiv la FCSB și pe ce crede că mizează Rednic: "E periculos și marchează"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 21:41

Dorinel Munteanu, fost jucător și antrenor la Dinamo și la FCSB, a vorbit despre duelul dintre  cele două formații, care vea avea loc duminică, de la ora 21:00.

Vezi în VIDEO ce spune Dorinel Munteanu despre duelurile dintre Dinamo și formația roș-albastră

 

"Acum, ambele echipe au probleme mari. Punctele vor fi cele mai importante. Spectacolul trece pe locul doi. La Steaua cred că Gnohere e cel mai periculos, marchează și are constanță. La Dinamo, antrenorul se bazează pe un joc colectiv. Nu văd un meci cu multe goluri.

Dinamo a fost prima opțiune în tinerețe. Acolo am jucat la nivel înalt și am cunoscut gustul performanței. La Steaua am jucat pe final de carieră, mi s-a dat șansă să joc la 36 de ani. Am avut multe derby-uri! Nu știu dacă pot pune un derby mai sus. Steaua și Dinamo aveau cei mai buni jucători. Cred că erau singurele echipe care atrăgeau jucătorii", a declarat Dorinel Munteanu pentru GSP.RO.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, ora 21:00. Meciul este liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV DIgi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Vezi și:  VIDEO Reacție categorică a unui dinamovist, înainte de Derby de România: "E Dinamo - Steaua, să mai lăsăm treaba asta cu FCSB!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  08 Noiembrie 2018, 08:54

Nici macar goluri nu vom vedea?... Ca fotbal nu-i de unde.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează