FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

GSP LIVE // VIDEO Reacție categorică a unui dinamovist, înainte de Derby de România: "E Dinamo - Steaua, să mai lăsăm treaba asta cu FCSB!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 15:22

Invitat astăzi la emisiunea GSP LIVE, moderată de Costin Ștucan, fostul atacant dinamovist Claudiu Vaișcovici a avut o reacție categorică, mărturisind că o consideră pe FCSB continuatoarea Stelei.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 11 noiembrie, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

"E Dinamo-Steaua, să lăsăm treaba aceasta cu FCSB. De unde s-a născut FCSB? Cei din Liga 1 sunt Steaua, dar o decizie din instanță le-a schimbat numele. Vreau să întreb un alt lucru. Ce i s-a dat lui Gigi? Ce palmares i s-a dat, niciunul?

Eu consider că e derby, indiferent de distanța din clasament dintre cele două echipe. Cei mai în vârstă cred că-l consideră derby. Dinamo trece printr-o perioadă mai modestă, dar nici FCSB nu rupe gura târgului", a spus Vaișcovici, la GSP LIVE

Vezi și:  GSP LIVE // VIDEO Blat povestit în amănunt, cu Lucescu în prim-plan: "La final, nea Mircea îmi râdea în nas"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (61)
924344167623277
Dan Ivan  •  07 Noiembrie 2018, 23:28

La cum joaca dinamo in 3 ani va fi un derby cu steaua.cel mai tare,cu casa inchisa,25 locuri pe scaune,30 in picioare,stadion ciulinii baraganului.rezultat final,12 jucatori accidentati,4 suprteri impuscati,35 injunghiati,10 maltratati.la conferinta de presa rednic si lacatus multumiti de rezultat.

rjka
rjka  •  07 Noiembrie 2018, 22:21

Vaiscovici și *** de la sport x oare de ce ne miram pai dacă instanța a zis ca fc fcsb nu e Steaua pai cu cine joaca dinamo cu Steaua sau fcsb pai dacă fcsb era Steaua dece trebui sa se numească fcsb pt ca Steaua însemna CSA nu fcsb așa ca lăsați-ne propaganda ieftină .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  07 Noiembrie 2018, 20:55

Probabil tipul de gândire superficial e motivul pentru care marea cariera a lui Vaiscovici se întinde pe 2 ani. Se vede că nu a înțeles că situația e că în Miorita. 2 ciobani, Asociația Steaua și Fcsb, au pus oile împreună. Asociația a intrat în faliment, stimulată și de ciobanul de la Fcsb, care a păstrat toate oile. Doar că Asociația de peste o sută de ciobani nu era proprietara ***, ci doar arendaș . CSA Steaua a rămas proprietara *** și le-a cerut înapoi. Cât despre falimentul Asociației, au fost îngropate multe cadavre in bugetul statului. .....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează