FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // VIDEO O legendă roș-albastră e categorică: "Încă e derby" » Ce spune despre duelurile din trecut cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 21:35

Miodrag Belodedici, fost fundaș de legendă la Steaua, a prefațat derby-ul dintre Dinamo și FCSB, de duminică, ora 21:00.

Vezi în VIDEO ce a spus Belodedici despre duelurile din trecut dintre Dinamo și Steaua

 

"Încă avem derby, doar că s-au schimbat denumirile. Cred că în jur de 20 de derby-uri am jucat.  Erau un meci foarte important. Avem prime destul de mari de la victorie. Momentul cel mai puțin fericit a fost când mi-am dat autogol. Se juca pe Dinamo. Toți adversarii pe care i-am avut au fost dificili. Cu toți aveam probleme, Răducioiu, Cămătaru, Vaișcovici, Vlădoiu", a declarat Miodrag Belodedici pentru GSP.RO

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, ora 21:00. Meciul este liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV DIgi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Vezi și:  VIDEO Reacție categorică a unui dinamovist, înainte de Derby de România: "E Dinamo - Steaua, să mai lăsăm treaba asta cu FCSB!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mosvasile
mosvasile  •  08 Noiembrie 2018, 14:26

Stefane Dumitre! CCE-Cupa Campionilor Europeni-nu e Champions League!Real nu era campioana Spaniei -in trei din ultimele patru Champions, pe care le-a castigat!

1002176373150401
Laurentiu-marian Marin  •  08 Noiembrie 2018, 07:24

Bate Dinamo si intra in lupta pt titlu

catalinbrancu
catalinbrancu  •  08 Noiembrie 2018, 04:00

@Dinu Cozma: toate echipele care au câștigat Cupa Campionilor au copii, originalul a rămas la UEFA. Dacă nu știi nu vorbi doarmă te afli în treaba.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează