FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Gnohere îl sfidează pe Rednic » Mesajul transmis de "Bizon" în vestiarul celor de la FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 21:45

Harlem Gnohere și Mircea Rednic aprind derby-ul dintre FCSB și Dinamo. Dinamovistul i-a spus atacantului să-şi ceară iertare pentru comportamentul pe care l-a avut, dar Gnohere le-a zis colegilor în vestiar că "Rednic ar avea motive să-şi ceară scuze".

Dinamo vs FCSB de duminică seara nu înseamnă doar Derby de România, ci şi prima apariţie faţă în faţă a lui Rednic şi Gnohere, care se află în relaţii extrem de tensionate.

Cei doi au colaborat la Dinamo, Harlem chiar a fost adus în Liga 1 de actualul tehnician din Ştefan cel Mare, însă după ce francezul a ales să meargă la FCSB, între ei a apărut o polemică susţinută chiar în spaţiul public.

"Să nu uite că i-am întins o mână de ajutor"

După succesul de la Voluntari, Rednic s-a referit şi la duelul din etapa următoare, iar când discuţia a ajuns la Gnohere a avut o poziţie extrem de fermă: "Dacă dau mâna cu el? Păi, el trebuie să vină la mine să dea mâna. În primul rând, să-şi ceară scuze, pentru că eu niciodată n-am vorbit urât de el. Pe mine m-a deranjat lipsa de respect faţă de mine şi familia mea. Cred că ar trebui să mă respecte mai mult, să respecte pe cineva care i-a întins o mână de ajutor".

Gnohere nu doar că nu va da curs solicitării lui Rednic, dar le-a spus colegilor în vestiar că vede lucrurile din cu totul altă perspectivă: "Eu să-mi cer scuze lui n-am de ce, fiindcă n-am greşit cu nimic. Dacă cineva trebuie să-şi ceară scuze, atunci acela este chiar el, Mircea Rednic".

"Un leu nu e interesat de un câine"

Rednic a râs de ceea ce a reuşit Gnohere la FCSB. "Mi-aduc aminte că atunci când a ales să meargă acolo a zis că vrea performanţă. Am văzut ce performanţă a făcut. A luat vreo două titluri şi nu ştiu câte cupe", a spus râzând Rednic. De când e Gnohere la FCSB, clubul lui Becali n-a cucerit niciun trofeu intern.

Totuşi, Harlem nu i-a rămas dator şi a postat pe Instagram un mesaj care părea să fie un răspuns direct pentru Rednic: "Ignoră persoanele care te critică. Un leu nu se întoarce niciodată când un câine latră". 

Au mai fost o dată adversari

Nu va fi pentru prima dată când Gnohere şi Rednic se vor afla faţă în faţă la un meci de fotbal. Primul şi singurul lor duel datează de acum aproape 6 ani. În decembrie 2012, Rednic era "principal" la Standard Liege, iar francezul se afla în lotul lui Charleroi. În meciul câştigat atunci de St. Liege, scor 6-1, Gnohere a bifat ultimele 15 minute. În acea iarnă, Gnohere a fost cedat de Charleroi la Westerlo, în liga secundă belgiană, în vreme ce Rednic a terminat campionatul cu Standard şi a ocupat locul 4. 

Gnohere la Dinamo, cu Rednic antrenor

  • 31 de meciuri
  • 12 goluri

Gnohere la FCSB în liga 1

  • 57 de meciuri
  • 30 goluri

Cel mai bun randament e la FCSB

În ultimii 7 ani, Gnohere a marcat aproape 90 de goluri în meciurile de campionat pe care le-a jucat în România şi în Belgia. Cel mai bun raport, goluri marcate versus partide disputate, e cel din tricoul de la FCSB. E singura echipă la care media înseamnă un gol marcat la mai puţin de două jocuri. 

fcsb

4
e numărul ţărilor în care a jucat Gnohere: Franţa, Elveţia, Belgia şi România

A pierdut procesul cu Luana

Relaţiile dintre Gnohere şi Rednic s-au stricat atunci când fotbalistul a rupt unilateral contractul de impresariere cu fiica antrenorului, în momentul în care a trecut de la Dinamo la FCSB. Conform acelui contract, Harlem se obliga să-i achite agentului 10 la sută din valoarea sumei de transfer, adică 25.000 de euro. Luana Rednic l-a reclamat la comisii pe atacant, iar comisiile i-au dat dreptate şi decizia îl obligă pe Gnohere să-i vireze respectiva sumă de bani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  07 Noiembrie 2018, 08:19

vadana asta de fotbalist care se loveste mingea de el si este fericit ca nu mai este alibec acolo sa ne lase. m-am convins cum a vrut sa minta iar un arbitru avea inregistrarea live cu acuzele aduse de aceasta vadana si a lasat-o jos cu rasismul. este o vrajeala de fotbalist si joaca altii pentru pentru el. mai are putin si nu va mai valora nimic. il vad ajuns la petrolul sau la farul sau prin liga a treia pe undeva pe afara. nici arabii nu se incurca cu o vadana. asa ca bai nea lasa-ne!

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Noiembrie 2018, 22:52

domnule craitoiu, nu asa ca stirea e din surse autorizate ?...:)

562722524144259
Constantin Gheorghe  •  06 Noiembrie 2018, 22:49

Voi alceva in afara de fcsbmai stiti ziaristi de doi lei

Vezi toate comentariile (11)
Comentează