FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Liviu Ciobotariu e convins că echipa sa de suflet va învinge mâine seară în Derby: "Dinamo bate şi intră în lupta la titlu!"

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 00:00

Fost jucător şi antrenor al "câinilor", Liviu Ciobotariu, 46 de ani, spune că l-ar folosi din primul minut pe Ionuţ Nedelcearu, iertat după "scandalul bahic" de la naționala U21, şi laudă evoluţiile de până acum ale roș-albilor.

- Domnule Ciobotariu, cum vi se pare Dinamo în acest moment?
- "Câinii" au un moral foarte bun, deci pleacă având prima şansă duminică seara!

- Asta chiar dacă au fost eliminaţi din Cupă de Craiova și n-au marcat de 300 de minute?
- Eu mă refer la moralul din duelurile directe cu Steaua. Nu uitați că Dinamo nu a mai pierdut de 10 meciuri în Derby! Chiar dacă îi spune FCSB acum, tot Derby de României rămâne.

"E copil cuminte"

- Aveți un pronostic?
- Cred că bate Dinamo! Deşi nu sunt bun la pronosticuri, acum mă încumet să spun că Dinamo ia 3 puncte, după o victorie la limită. Dacă bat duminică, roş-albii ajung la un punct de rivali şi astfel reintră serios în lupta pentru titlu. Mai ales dacă Viitorul nu se va impune luni, la Giurgiu, cu Astra.

- Vi se pare normală reprimirea în lot, după doar câteva zile, a jucătorilor care au băut şi au fost excluşi de la naţionala de tineret, Nedelcearu, Patrick Petre şi Dudea?
- Nu sunt deloc de acord cu ce au făcut, dar nici să le dăm în cap continuu. A fost o exuberanţă a tinereţii. Din ce ştiu, sunt copii cuminţi, mai ales Nedelcearu, am auzit numai lucruri frumoase despre el.

- Dacă aţi fi antrenorul lui Dinamo, aţi începe cu ei contra Stelei?
- Nu dau sfaturi antrenorilor, dar eu l-aş arunca în luptă din primul minut pe Nedelcearu. E un jucător foarte talentat, a dovedit că poate ajuta foarte mult echipa. Şi are nevoie de susţinere pentru a trece mai uşor peste presiunea care a fost în ultima vreme pe el.

"Dacă ne referim la numele din lot, Steaua are jucători mai valoroşi, dar pe teren nu joacă numele. Şi Dinamo are fotbalişti ce pot face diferenţa"
Liviu Ciobotariu, antrenor

3 goluriîn 64 de meciuri a marcat Ciobotariu în tricoul lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pantokrator
pantokrator  •  01 Aprilie 2017, 10:46

C,mon Super Reds!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează