FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO

Papp, menajat&pedepsit! » Rădoi a decis să nu-l titularizeze în Derby pe groparul echipei în meciul de la Belgrad

Papp a fost cumpărat de Steaua de la Chievo, în finalul anului trecut, pentru 500.000 de euro
Papp a fost cumpărat de Steaua de la Chievo, în finalul anului trecut, pentru 500.000 de euro

Articol de - Publicat luni, 10 august 2015 00:00

Stoperul a fost lăsat pe bancă şi în locul lui a fost preferat Toşca, Mirel căutînd să nu-l expună pe Paul în faţa suporterilor, dar şi să-l scoată din pasa proastă.

O singură dilemă a avut Rădoi pentru Derby. Dar ce dilemă! Dacă să-l titularizeze sau nu pe Paul Papp, cel care a avut o prestaţie catastrofală în returul cu Partizan, de la Belgrad. Pînă la urmă, antrenorul Stelei a decis să-l lase în afara primului "11", dar să-l păstreze în lotul de 18.

Prin această decizie, Mirel a căutat mai mult să nu-l expună pe Paul inclusiv la o reacţie negativă a tribunei la adresa lui. În plus, prestaţiile slabe din ultimele 3-4 meciuri în care a fost folosit au fost argumente în plus care să-l determine pe Rădoi să nu-i ofere un tricou de titular.

Mirel a procedat diametral opus faţă de cum a făcut-o Oleg Protasov în urmă cu 10 ani, după meciul de coşmar de la Trondheim. La 5 zile după la acel joc, Oleg l-a folosit pe Mirel în formula de start la primul meci de campionat, 4-0 cu Oţelul, apoi şi la turul cu Valerenga, din Cupa UEFA, 3-0 în deplasare. În ambele, Rădoi a avut evoluţii bune şi sigure.

"Eu îl înţeleg cel mai bine pe Papp. Am trecut prin aceste momente, îmi doresc ca el să înţeleagă şi să fie puternic pentru a merge mai departe. Eu sînt alături de el, de fapt, noi toţi îl sprijinim", a spus ieri tehnicianul campioanei înainte de Derby.

Papp a stat aseară pe banca de rezerve şi în nici un moment, de cînd şi-a făcut apariţia pe gazon şi pînă la final, n-a fost apostrofat de nimeni dintre fanii Stelei.

Explicaţii a la Gigi: "Demonul a fost de vină!"

Patronul Stelei s-a referit şi el la situaţia lui Papp, aseară, înainte de startul jocului. "I-am zis lui Rădoi să îl lase în pace. Nu Papp a fost de vină pentru greşeli, ci demonul. Nu se poate altfel. Să faci atîtea greşeli, să dai pasă la adversarul care este la cinci metri de tine şi să nu te fereşti bine de minge sînt mişcări pe care doar demonii le fac. Eu am zis după meci că Partizan nu ne mai dă gol în 2.000 de ani şi mi-a dat Dumnezeu, ca să nu mai zic aşa. Ne-a dat Papp patru goluri în 10 minute. Mie îmi e milă de el, dar m-a şi deranjat ceva. După ce a fost eliminat Varela, şi-a ridicat tricoul, l-a pus pe cap şi apoi el stătea să-şi aranjeze şortul în loc să fie afectat", a spus Gigi Becali.

1a fost nota pe care Papp a primit-o din partea Gazetei Sporturilor în urma prestaţiei de la Belgrad

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bingobongo
bingobongo  •  10 August 2015, 11:09

lasati copilul in pace ! a zis si ioanitoiu , nu a implinit nici macar 26 de ani , e minor ! voi ati vazut cit loc liber mai are pentru tatuaje ? e normal sa il preocupe cind si cu ce il umple , ca fotbalul e trecator , important e meciul viitor , dar tatuajele ramin ! si nici frizerul nu i - a fixat parul cu minutie , de acolo si nesiguranta in sexualitatea proprie . in plus se mai gindea si cum sa aiba grija de cei 7 frati !

davi7
davi7  •  10 August 2015, 10:56

Imi pare rau de Papp dar nu au fost doar 3-4 meciuri slabe, periodic are momente cand e neatent,parca nu vede ce se intampla in jur iar asta pt un fundas nu se poate accepta,e bomba cu ceas. Are si calitati dar locul lui nu e pe linia de fund.

plischi
plischi  •  10 August 2015, 10:34

cu cat se comenteaza mai mult despre papp, cu atat mai mult rau va fi pentru el si, implicit, pentru echipa. pur si simplu baiatul traverseaza - atat fizic, cat si psihic - o scurta perioada nefasta, catalogata prin "asa-i cand e sa se aleaga praful". daca steaua avea permanent patru stoperi pe care putea conta in orice moment - cum a avut cand nu vanduse la gramada - acum era in pleioffffful lui jiji, cat si in campionat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează