FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Turbaţi la derby! » Eliminarea din Cupă după o serie de rezultate pozitive i-a scos din minţi pe stelişti

Doi stelişti nervoşi: Nikolici şi Stoica
Doi stelişti nervoşi: Nikolici şi Stoica

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 20:55

MM Stoica a fost aproape să fie bătut de secunzii lui Stan, pe care îi jignise în trecut, iar Nikolici a scuipat şi a înjurat un spectator.

Steaua a fost liniştită cît a avut rezultate bune, dar şi-a ieşit din fire complet în urma "şocului Chiajna"! Asistenţii lui Ilie Stan şi-au amintit declaraţii vechi ale lui Mihai Stoica şi au sărit să-l linşeze pe manager. MM i-a provocat şi el pe preparatorul Lucian Păun şi pe antrenorul de portari Costică Dumitru: "Ţăranilor!".

Salvat de bodyguarzi
Ilfovenii s-au repezit spre el, dar au fost opriţi de stewarzi şi s-au mai calmat în momentul în care au apărut camerele televiziunilor. "N-am înţeles ce voiau, doar se calificaseră, ar fi trebuit să fie fericiţi", a comentat Stoica incidentul imediat după joc. De fapt, el ştia că secunzii lui Stan erau nervoşi din cauza unor comentarii pe care el le-a făcut cînd Steaua era condusă de adversarii lui de miercuri.

"Cine e Costică Dumitru? Cum e posibil ca el să-l antreneze pe Tătăruşanu, portarul «naţionalei»?! Iar de Lucian Păun n-am auzit, dar mi se pare incredibil ca în Ghencea să ajungă să lucreze un preparator fizic al cărui CV cuprinde numai Rîmnicu Vîlcea!".

Îi puseseră gînd rău
Conflictul de la Chiajna de la asta a şi pornit. Euforici că se calificaseră, Dumitru şi Păun îi strigaseră lui MM: "Acum nu mai comentezi, mă?". După ce le-a strigat "Ţăranilor!", Stoica a continuat să rîdă în faţa lor, despărţit de agresori de oamenii de ordine: "Copile, te-ai remarcat, gata!".

Mache şi preparatorul Thomas Neubert trăgeau de managerul lor să-l scoată din "luptă". "Dar nu pricep ce vrea!", insista MM faţă de neamţul angajat de Reghecampf, care a izbutit pînă la urmă să-l convingă, vorbindu-i în engleză, să urce în autocar: "El e un prost, dar gata, urcă în maşină!". Şi Păun, şi Costică Dumitru erau porniţi pe Stoica de cînd lucrau la Steaua şi erau contestaţi: "O să-l învăţăm minte dacă-l vom întîlni vreodată!".

"Am reparat ceea ce el cu Ronny Levy stricaseră în Ghencea şi, spre deosebire de MM, n-avem mentalitate de sclavi!", a ripostat acum preparatorul lui Ilie.

Nikolici a cedat şi el
Înainte ca Mihai Stoica să se certe cu secunzii lui Stan în zona vestiarelor, unul dintre fotbaliştii Stelei se enervase primul. Stefan Nikolici s-a supărat pe un spectator şi, înainte să ajungă de pe teren în cabină, l-a scuipat şi l-a înjurat pe acesta. A încercat să sară gardul spre suporter, dar a fost oprit de către Ghionea, adversarul de pe teren.

"Era nervos Nikolici, dar nu ştiu exact ce i s-a întîmplat, se luase cu unul", a comentat apărătorul fost la Steaua. Muntenegreanul jucase dezastruos, a fost notat cu 4 în Gazetă, şi şi-a pierdut cumpătul şi fiindcă de la scandaul "Beţi în taxi", în care a apărut vomitînd dintr-o maşină după o noapte în care consumase alcool într-un club, pe toate stadioanele i se strigă "Beţivule!". Inclusiv fanii Stelei l-au huiduit şi l-au contestat violent în timpul jocului cu Bistriţa, unul cîştigat cu 4-0.

"Mihai Stoica apare prea des la televizor şi-i supără pe toţi. El ce e, de fapt?! Ce e aia manager general?! Acest post există în Anglia, dar acolo managerul ia toate deciziile importante!" (Liţă Dumitru, fost fotbalist al Stelei)

"Nici nu ştiam cine sînt acele persoane, pe urmă am aflat c-ar fi fost Lucian Păun, un preparator fizic, şi antrenorul de portari Costică Dumitru" (Mihai Stoica, manager Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Scandal pe ultimele bilete
Steaua a pus ieri în vînzare la case ultimele 4.300 de tichete disponibile pentru derby-ul cu Dinamo. S-au format cozi impresionante şi după ce biletele au fost epuizate în timp-record, cei care au rămas fără tichet, deşi erau încă la coadă, s-au arătat nemulţumiţi de numărul de bilete scoase pe piaţă. Gigi Becali a dezvăluit că încasările la acest meci sînt de 400.000 de euro.

Se cere la prima echipă
După ce a fost exclus din lot de către Reghecampf, Gabi Matei l-a anunţat pe managerul Stelei că e gata să-şi ceară scuze atît faţă de antrenor, cît şi faţă de patron. Matei l-ar fi informat pe MM că a avut mai multe probleme în familie în ultima perioadă şi din acest motiv nu a fost foarte concentrat la antrenamente. Matei se pregăteşte de 3 zile sub comanda unui preparator fizic.

Puiu se ia de Reghe
Anghel Iordănescu a arătat cu degetul în direcţia actualului tehnician al roş-albaştrilor pentru eşecul din Cupă: "Cred că strategia aleasă a fost una greşită. De ce să foloseşti acel prim «11» şi să laşi deoparte toţi jucătorii de bază?! Ei n-au calculat bine situaţia, deoarece Dinamo, adversara din derby, joacă în Cupă la o zi după Steaua, avea un meci infinit mai greu, o deplasare mult mai grea şi obositoare, plus că ei nu-şi permiteau să menajeze pe nimeni".

Şi Filip pe lista disponibilizaţilor
După eliminarea din Cupa României, Becali a mai adăugat un nume pe lista jucătorilor care la iarnă se vor despărţi de Steaua. E vorba despre Lucian Filip. "Acum mi-am dat seama că e un jucător doar de echipe mici, cînd e într-o echipă mare, nu face faţă, la revedere şi cu el! Totuşi, s-ar putea să rămînă, dar doar aşa, de umplutură", a anunţat Gigi la GSP TV. Ceilalţi 3 care vor fi daţi afară sînt Rocha, Tibi Bălan şi Dumitraş.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
david127
david127  •  02 Noiembrie 2012, 10:21
Postat de misucfr pe 02 Noiembrie 2012, 08:36

Mitici ratati=Steaua.

CeFuRa Cluj = The Blattistii !!!

strajerul
strajerul  •  02 Noiembrie 2012, 10:11
Postat de vaalah pe 02 Noiembrie 2012, 09:36

Ai văzut când a egalat Pandurii cum arata Grigoraș cu mana ca a înnebunit Lemnaru și a egalat ? In loc sa fie bucuros Grigoraș ca a egalat îl jignea pe Lemnaru ca a înnebunit ! Era frica bietului om ca trimite securistul rom Badea procurorii sa-i aresteze ! Mai rău decât pe vremea securității ! Căpitanul Pandurilor blatuit de securiști a jucat pt Dinamo iar Mamele a semnat cu FC RUȘINEA ROMÂNIEI 1948 și s-a făcut maidaneza !

gandire de turma :) Grigoras a aratat ca a facut o schimbare cu CAP, dar creerul tau de oaie a procesat gestul ca o jignire :)) Doamne mare iti e gradina...

valyomanyd
valyomanyd  •  02 Noiembrie 2012, 09:36
Postat de marin2 pe 02 Noiembrie 2012, 08:25

Doua motive pentru care reghe nu putea sa joace cu prima echipa 1 - gigi hotaraste tot ce se face si nicidecum reghe 2 - casele de pariuri unde se cistiga mai usor banii la o bomba ca asta meci fara gol , prelungiri fara gol , conduce steaua prin ratarea unei lovituri de la 11 m de ilfoveni si colac peste pupaza pierde pe mina scamatorilor trecuti ultimii in primii cinci executanti de la 11 m. acum stim si de ce sint tinuti in brate cei doi betivi , talent au dar nu sint deloc eficienti .reghe a fost si este in continuare suspectat ca "joaca "la pariuri si va cade curind .

Te rog sa nu iti contrazici stelistii tai, cupa nu va interesat,( strugurii sunt acri ), asa ca stai linistit, nu te mai supara ca au ratat aia! :))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează