Alte știri din fotbal
Daniel Pancu s-a înțeles cu Rapid! Vrea să aducă în Giulești doi oameni de la CFR Cluj
0
Victor Pițurcă a vorbit în premieră de aducerea lui Marius Baciu la FCSB: „Antrenor cu numele”
0
România - Spania, debut la EURO de minifotbal » Ibericii egalează în ultimul minut
0
CFR Cluj, fără milă după despărțirea de Pancu: „Drum bun și xanax”
1
Știri din fotbal internațional
Chivu vrea un jucător convocat la Mondial! » Titularul lui Juventus are clauză în contract de 58 de milioane €
0
Lotul Olandei pentru Campionatul Mondial » Titularul adus de Liverpool pentru 40 de milioane nu a fost convocat
0
Manchester United a bătut palma cu jucătorul » Tot mai aproape de primul transfer al verii
0
Statuia gigantică a lui Lionel Messi va fi demolată » Siguranța trecătorilor, pusă în pericol
0
Lifestyle
Ferrari, epic FAIL după lansarea primului supercar 100% electric: „Arată ca un telefon! Rămâneți la făcut pizza!” » Prăbușire brutală la Bursă
2
S-a despărțit de fostul internațional și acum participă în noul sezon de la Insula Iubirii
2
Noul Ferrari Luce, primul model full-electric din istoria mărcii italiene, a fost dezvăluit în prezența președintelui Italiei
9
Pep Guardiola, așa cum nu l-ai mai văzut » Fiica lui a postat imagini rare cu el din tinerețe: „Așa arăta? Incredibil!”
0
Când încep filmările noului show „Burlacii: Foc în Paradis”. În ce țară îi ...
Libertatea
Dragoș Pîslaru, despre noua lege a salarizării: „Niciun venit salarial nu ...
Adevărul
Procesul Dinamo – Colamonici, furtuna premierilor din canotaj: „Ne spune ...
GSP SPECIAL
Cine sunt românii care conduc filiala firmei americane ce a semnat un ...
Libertatea
Deci Gigi a zis ca ar lua camera aia hiperbarica, nu ca a luat-o! Asa ca ce laudati voi nici nu exista! Articolul e ceva de genul; uite, Negoita nu le-a dat azi micul dejun, in schimb nababul cioban a promis la ai lui ca-i duce la local....
Uite că din "om de nimic", Kovaci a devenit "omenos"...Un penalty neacordat lui Dinamo, influențarea rezultatului. Asta-mi place mie la nea Gigel! Că știe să vorbească motivant cu românul! Indiferent de etnie! :)
...iar până va lua camera hiperbară, îi oxigenează prin..."portbagaj"?
Care Joma bai ciuma, ai auzit de Macron?
Nike-ul pijama a lui fc5b seamana cu izmenele de la un camin de nefamilisti! Daca ar fi dupa mine le-as schimba pe toate o data! Cred ca sunt de la rebuturile nike din India! Au un mov cacaniu greu de imitat! Parca sunt pescuite din Gange dupa ce s-a u spalat cazanele de la abator!
Fara kovacs, viitorul director sportiv al fc5belei, Dinamo o snopea pe fc5beaua hiperbarica cu jucatori hamesiti si lihniti de negoita! Dinamovistii au alergat mai bine cu burta goală, ca pe grohere l-a ingrasat vizibil ozonul sub presiune!
una este sa faci schimb cu nike si alta cu joma.
20 000 de euro numai pe carne ??!!! Cea mai scumpă vită e cea argentiniană(200-300 de lei kg) dar tot mi se pare enorm ! Dacă e așa e foarte bine ! Nu poți să îți bați joc ! Nu știu de ce faceți un caz din asta ! Cât despre acea capsulă hiperbară , eu personal am beneficiat de asa ceva când Gigi Becali se ocupa exclusiv cu oieritul ! Faceți ca și cu TRX-ul sau cu recuperarea în bazine pentru cai...deh, a.c & r.r ! Lipsește d.u ! Tripleta de burduf !
cele mai bune conditii, cei mai multi bani investiti dar daca fac schimb de tricouri jucatorii sunt amendati ))))
Într-adevăr fc fcsb are cele mai bune condiții, cea mai bună aparatură, doar ca nu de antrenament ci de dopaj. Moștenire de la celebrul cuplu Regheblat-Neubert.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.