FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

1.000.000 de euro scoși de Becali: metode SF de recuperare în Liga 1! » Meanwhile, la Dinamo ... Negoiță cere economie la costul cu carnea

Articol de , - Publicat luni, 07 octombrie 2019 09:12

FCSB beneficiază deja de cele mai bune condiții de pregătire din campionat și pregătește achiziționarea unui dispozitiv de un milion de euro pentru refacerea mai rapidă a jucătorilor.  

La Dinamo, Negoiță s-a enervat când a văzut cât plătea pentru carnea de vită și a cerut reducerea consumului. 

Rivalele istorice au remizat sâmbătă, 1-1, în urma unei partide în care atmosfera încinsă de pe stadion a echilibrat valorile. Diferențele de cote ale jucătorilor, de investiții și de condiții de pregătire sunt clare, însă criteriile acestea nu au contat, fiecare echipă s-a ales cu un punct. 

Cât de mare e prăpastia dintre cluburi, dacă echipele s-a dovedit că au fost egale? 

Achiziție de un milion de euro! 

Gazeta a scris recent despre planul de nutriție al FCSB, unul preluat de la FC Barcelona. Jucătorii au alimentele alese de medic și de bucătar, totul e măsurat, cântărit. 

Sigur, organizarea aceasta „ca la carte” tot nu-l slăbește pe Gnohere, de care staff-ul se roagă să mai dea jos câteva kilograme și să ajungă la forma normală a unui sportiv profesionist. 

Jucătorii au trei mese pe zi asigurate în cantonamentul din Berceni, terenuri de antrenament noi, inclusiv un teren destinat doar pregătirii portarilor! 

Facilitățile urmează să fie îmbunătățite, Becali a aprobat de curând achiziționarea unei camere hiperbare uriașe, în care va avea loc toată echipa în același timp! Aparatul crește nivelul de oxigen din sânge, ajută refacerea după efort și recuperarea după accidentări.

 Prețul e în jurul unui milion de euro, ceea ce nu constituie o piedică, Gigi e de acord să plătească. 

Ce face camera hiperbară: 

„Este o formă alopată de tratament care implică respirarea de oxigen pur într-o cameră sau capsulă presurizată. Camera hiperbară este un dispozitiv medical creat special pentru vindecarea corpului. Pacientul este așezat în această cameră închisă ermetic, unde este furnizat oxigen pur la o presiune de trei ori mai mare decât presiunea atmosferică obișnuită. Acest proces stimulează capacitatea organismului de a se vindeca și de a se recupera în mod accelerat, prin creșterea nivelului de oxigen din sânge. În urma terapiei organismul devine hiperoxigenat” - Sursa: therapyroom.ro 

„Prea multă vită și prea scumpă!” 

La Dinamo nu se pune problema să investească Negoiță într-un asemenea dispozitiv, din moment ce suma, un milion de euro, înseamnă o treime din bugetul anual al roș-albilor! 

Patronul are alte griji: a observat în urmă cu câteva luni în documente niște facturi prea mari pentru carnea de vită destinată meselor jucătorilor. 

Clubul plătea spre 20.000 de euro lunar pentru carne. Negoiță a cerut măsuri pentru economisire și a fost amenajată o bucătărie în cantonament, pentru ca aprovizionarea să nu se mai facă din afară. 

Carnea crudă gătită la Săftica e mai ieftină decât aceea gata preparată pentru fotbaliști, deci Ionuț salvează câteva mii de euro în fiecare lună. 

2,6 milioane de euroa plătit FCSB pentru achiziționarea lui Florinel Coman de la Viitorul. Din lotul actual, Negoiță a achitat o sumă de transfer doar pentru Daniel Popa, luat de la Târgoviște cu 30.000 de euro

1.000.000 de euro scoși de Becali: metode SF de recuperare în Liga 1! » Meanwhile, la Dinamo ... Negoiță cere economie la costul cu carnea
Porțiile de carne ale „câinilor” au fost drastic reduse


„Cumnatul meu, Bogdan Andone, a antrenat la FCSB și mi-a povestit despre condițiile de pregătire existente în cantonamentul din Berceni. Nu mi-a venit să cred, eu nu concepeam că pot exista condiții atât de bune la un club din România!” - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Poliția FCSB! Secretul principal: cum au reușit Bogdan Vintilă și Narcis Răducan să repare echipa în timp record

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
respect2014
respect2014  •  07 Octombrie 2019, 21:21

Ete scartz. Aia se pregatesc ca astronautii si mananca la gramaj ceilalti mananca mici din Obor. Si se termina 1-1. Pe de alta parte daca omul ala ar fi normal si nu dus cu pluta ce echipa ar fi. Cu stadion nou, cu baza de antrenament...cu tot ce trebuie pentru performanta. Si cu suporteri. Mare pacat. Dar...asta e.

mir21
mir21  •  07 Octombrie 2019, 19:43

Au trecut la carne de caine

persanu
persanu  •  07 Octombrie 2019, 17:45
Postat de risc_mix pe 07 Octombrie 2019, 16:19

Cum ma 20.000/luna pt carne? Pai ce, mancau vita Kobe? Terminati ba cu vrajeala asta, mai taiati di zerouri.

Daca tu mananci porc ka zece lei cumetre 4 kg pe luna si ești boier, vezi cst e kg de vită, muschi sau maturata. Un oso buco vezi cat e... Plus ca o cumparau gata gătită, plus ca pe langa echipa mananca si staful deci o masa pentru 40 de persoane... Săracii... Trăiți vu zece lei pe zi și faceți socoteli de vita kobe :))))))))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează