Alte știri din fotbal
Victor Angelescu a confirmat transferul care încheie mercato la Rapid: „Am plătit! Costel nu are cum să fie nemulțumit”
1
Ce a făcut Matteo Duțu la Sibiu, imediat după Hermannstadt - Dinamo: „Tânăr cu suflet matur”
0
Andrei Nicolescu, laude în direct pentru titularul lui Dinamo: „Cel mai bun din România!”
0
Transfer-surpriză REZOLVAT de Rapid! Întâmpinat de Bolgado la București, urmează să semneze contractul
3
Știri din fotbal internațional
Chivu a întârziat la conferință, italienii au ascultat cu răsuflarea tăiată ce a urmat: „Familia pe primul loc, îmi neglijez îndatoririle de soț și tată!”
0
Nota primită de Cristi Chivu, după revenirea epică a lui Inter
0
Condus 0-2 de Pisa, Cristi Chivu și-a scos jucătorul în minutul 34! A urmat ceva de poveste pentru Inter
8
„Plin de amărăciune, probabil nu primește sex acasă!” » Antonio Conte a fost făcut praf de fostul său golgheter
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Posesorul unui Ferrari de 38,5 milioane de dolari și-a dezvăluit ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Andra a început să plângă în emisiunea „La Măruță”: „Nu pot să cred”! Ce a ...
Libertatea
sunt dinamovist eu,ha ha ha ha ha seful ros albilor prosti
nu radeti ca radeti prost!!!!acea va fi ordinea finala veti vedea!!!va fi jaf cu arbitrii,dinamo face 70 pct.!!!14 victorii!!
borcea si el cum poate ..bine ca n-a zis ca dincolo era mai ieftin !! si halatul..
Borcea tata visezi ! Tin cu Dinamo de 40 de ani dar echipa actuala "e varza" si asta pentru ca voi actionarii vreti sa va imbogatiti "pe spinarea lor".Nu avem portar,vedetele (cristea si zicu) sunt "de rahat",iar cu un antrenor ca Talnar(jos palaria ptr jucatorul ce-a fost)slabe sperante sa ajungem sa jucam C L si atata timp cat il veti tine pe "patatu" dinu acolo va dimina HAOSUL. Dar nu-i tarziu sa refaceti atmosfera de alta data (anii 90) si noi suporte
Visele ude ale lui Borcea.
Visele ude ale lui Borcea.
are ceva vise borcica :)) sa zica multumesc daca prinde europa league :)) saracutzu de el mie si mila de el .... liga campionilor interzisa cainilor visul rapidistilor ;)
daca nu va fi CFR-ul atunci sa fie dinamo....echipa oilor este slaba de partea a 2-a a clasamentului..
orice om are dreptul sa viseze asa ca nu-i luati si gramul asta de nebunie unui incurabil,asta face precum in bancul"tu ce faci bula cand vei fi mare,visez sa castig la loto ca tata,inseamna ca sunteti milionari daca tatal tau a castigat? nu ca si el viseaza, nu ca a castigat
iar bate campii poporcica=))......ma ce a zis doctorul? nu te mai faci bine nici cu nasturi de pufoaica =))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.