Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a revenit în România și a spus totul despre despărțirea de Dinamo: „Acum nu mai trebuie să intri pe Google ca să mă cauți”
2
Bombă la CFR Cluj! Ioan Varga trebuie să-i plătească o avere jucătorului aruncat peste bord de Dan Petrescu: „Tratament abuziv, vădit nelegal”
0
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
3
Știri din fotbal internațional
Șoc la supermarket în Mexic: ce cumperi cu 100 de lei la București vs 400 de pesos în CDMX
2
Haos uriaș înaintea startului Cupei Mondiale! Mii de protestatari au blocat drumul spre stadionul meciului de deschidere
0
Măsuri extraordinare în ajunul deschiderii Mondialului » A dat decret prezidențial pentru telemuncă obligatorie!
0
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
2
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Un acord cu Teheranul s-ar putea semna într-o săptămână sau în câteva luni, ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Condamnarea definitivă a medicului Dorel Săndesc, anulată de Înalta Curte ...
Libertatea
Intr-adevar arbitrii ne-au furat cel putin 8 puncte (cu care eram lejer pe primul loc).Sper ca in acest retur fluierasii sa-si vada de treaba si sa arbitreze corect.In alta ordine de idei vad ca sunt foarte multi stelisti care ciesc articole despre Dinamo,lucru care mi se pare normal avand in vedere comportamentul lui "Jiji".Va asteptam si pe stadion baieti deoarece la voi nu mai sunteti primiti.
borcea traieste in alta lume, una paralela cu realitatea. omul este rau de tot cu capul.
VISE TATA , VISE
Ce sa-i faci ! El, "saracu" toate le vede pe dos, dar nu vede ca n-are cu cine !!!!
Borcicaaa ai mancat zapada galbena si ai halucinatii.
asta-i borcea ,bate campii ,un om care a distrus un mare club din romania ,ce aberatii poate sa debiteze ,pe rele maini a incaput dinamo ,niste diletanti !
timisoara de cand are echipa de prima liga?
Asta inca nu s-a trezit la realitate, da-ti frate 2 palme. Sunt interese mai mari pentru altii jocurile sunt facute dinainte sa inceapa campionatul. 1) timisoara 2-3) cfr cluj sau steaua
Borcea a impartit cu Mutu zapada?
daca termina in primii 3 , e bine pt dinamo; personal, eu cred ca cfr sau timisoara termina pe locul 1... sper doar ca hotii de la steaua sa termine in retur cu blaturile,sunt de speriat, asa hotii ca in acest tur,n-am vazut de ani de zile, asteptam judecarea cazului valiza,sa vedem oile in liga 2a.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.