Alte știri din fotbal
Fără precedent la Craiova! Suporterii s-au așezat la cozi imense: de ce se grăbesc oltenii
0
Plecare neașteptată din Superligă! Jucătorul are oferte din străinătate + un campion își reziliază contractul
0
Îl cunoaște bine pe atacantul luat în calcul de Dinamo și dă verdictul: „Nu poate fi titular în acest moment”
1
De necrezut unde ar putea ajunge Murgia, la un an de când Dinamo, Rapid și FCSB se băteau pe el!
0
Știri din fotbal internațional
Jucătorii lui Thomas Tuchel, zguduiți de un cutremur de 6,1 grade pe scara Richter!
0
Barcelona a decis să nu intre într-o licitație cu Real Madrid pentru Julian Alvarez
0
O inovație bizară la Mondial » FIFA lansează un serviciu controversat pe stadioane
0
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
0
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
0
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
4
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Sorin Grindeanu s-a întors din SUA, când era ministru, cu o factură de ...
Libertatea
De ce un apartament din 1975 poate fi mai valoros decât unul nou
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Singurul fotbalist român care a fost campion mondial. „Alerga până la ...
Libertatea
da bah bulangiilor dar cum vretzi voi sa luatzi campionatu cu table si brichete ? ia scadetzi cele 6 puncte furate si vedetzi cum stati ? m_e steaua!
jiji ai avut si tablele la doi cocosi?
Romania nu va fi reprezentata in Liga Campionilor de o echipa finantata de unguri. Nici in Ungaria nu ar putea castiga campionatul o echipa finantata de romani, este? Ce fel se manifesta patriotismul la securistii romani, dom'le ...Sau altfel spus, securistii romani nu se inghit cu cei unguri....Interesant !
gigi, eu tin cu Steaua dar sa o luam logic, nu poti avea un avans de 6p dupa meciul cu U Cluj :))) FORTZA STEAUA
La magazin: "Aveti tricouri cu Steaua"? "Da, avem, de care doriti, de jucator, de portar, sau de arbitru"? :)
Aici gresesti Gigi... CFR termina pe locul 4, nu pe 3.
sa fiu bine inteles.sunt stelist,dar - cred eu - cat de cat obiectic. SA ADMITEM CA STEAUA "A FURAT" TOT... BAI FRATILOR,DAR CFR-UL CE A FACUT IN TIMPUL ASTA? DE CE N-A JUCAT FOTBAL? DUPA MECIUL DIRECT MAI AVEAU 8 PUNCTE AVANS .CU IASUL,CU FARUL,CU PANDURII,CU UNIREA...NUMAI MECIURI "BUNE". CE SE INTAMPLA ACOLO? SINCER SI EU AS VREA RAPIDUL PE 2. EI SI NOI AM MUNCIT SA AIBA ROMANIA 2 LOCURI IN CH. LEAGUE. CLUJUL S-O IA DE JOS,CU UEFA. POATE ARE NOROC SI NU MAI PICA CU ANOR
Se pare Gigi are o noua pofta: aceea de a vedea Rapidul pe 2. Total gresit. Logica ne spune ca dupa Steaua locurile 2 si 3 sunt ocupate de Basescu si Mircea Sandu, corectati-ma daca gresesc! Gigi nu stie un singurlucru: acela ca rapidistii prefera liga a doua asa cum era pe vremea lui Bimbo, Forica Belu si Ion Ion decat in liga manjita de banii lui Gigi. Gigi tine-ti banii !! Pentru rapidisti este mai importanta onoarea(daca nu sti ce inseamna cauta in Dex).
nU ARE IMPORTANTA CARE VA FI ORDINEA LA SFARSITUL CAMPIONATULUI...DUREREA E ALTA ...PRIN CEA CE JUCAM ...INTRAREA IN GRUPE E MINCIUNA ... O PACALEALA...NICI MACAR STAEAU , CARE SE PRETINDE ..NU E DE NIVELUL GETAFE SAU FIORENTINA ANUL 2008 NE VA ADUCE CU PICIOARELE PE PAMINT..ACOLO UNDE NE E LOCUL ..MITICISM.BACALISM , VANGELISM , ASTA NE OFERA ROMANIA SI ORICAT N-AM RECUNOASTE-O NE CONFUNDAM CU EI...
stOAIA echipa brichetelor de pretutindeni , e greu sa tina ritmu cu albitri astia , asa ca : cu "U" CLUL va face un EGAL iar cu DINAMO logic ca va PIERDE
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.