Alte știri din fotbal
Mihai Popa, gafă monumentală la al doilea meci de la revenirea în Gruia
0
Șoc în fotbalul românesc! Impresarul Cătălin Sărmășan, suspendat un an pentru pariuri » Amendă uriașă primită de omul care îi reprezintă pe Cîrjan, Politic, Miculescu
1
Noi plecări în Giulești » Fiul fostului antrenor de la FCSB, cedat de Rapid
0
Denis Alibec, prezentat oficial la noua echipă
4
Știri din fotbal internațional
Marius Șumudică, o nouă înfrângere în Arabia Saudită
2
Programul play-off-ului Ligii Campionilor: când va juca Interul lui Chivu pentru optimi
0
A refuzat-o pe Atletico pentru a mai juca 6 luni la Bayern! Apoi va pleca, după 8 ani la club
0
Probleme la transferul jucătorului dorit de Cristi Chivu » Prima ofertă a fost refuzată: Inter va trebui să pluseze!
0
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
„Trebuia să am protecție, în… mea!”. Toate numele grele vehiculate de ...
Libertatea
De unde esti dodele? Imi place stilul tau narativ, imi place cum scoti in evidenta cele doua facultati absolvite la zi si in paralel, ai tot ce-ti trebuie sa devii un cronicar sportiv. Chiar asa, de unde esti?
Greu cand te uiti la un meci ...si nu intelegi ce vezi:))) In primul rand ...circul de pe teren a fost declansat de crizele de nervi ale lui danu ! Poti sa-mi spui care au fost greselile alea de arbitraj care au declansat istericalele plangaciosului? Eliminarea lui Kamara trebuia sa fie cu rosu direct ( si nu cu al 2lea galben) cred ca este in afara oricarei discutii ; in rest cu ce v-a dezavantajat barsanu? Problema cfrului este ca s-a obisnuit sa fie impins de la spate ...iar cand nu se intampla asta ...va visati dezavantajati !!! Iar pentru ceva similar cu ce a facut danu aseara ...bogdan andone a primit cartonas rosu si a fost suspendat 4 etape ... iar voi credeti ca a avut ceva barsan cu voi :))))
Dan Petrescu ar trebui suspendat 4-6 etape fiind recidivist.
Măi omule pentru ce a făcut Kamara trebuia să primească roșu direct!Ce fault ai văzut tu la Kamara?Ai văzut ce hematom avea Mitrita la ochi după o lovitură primită în careul vostru?Ai văzut ca lui Kolic i s-a făcut rău după lovitura lui agresivi?Ce fault a făcut odihna?A atacat mingea cu picioarele pe iarbă.Nu a fost nimic acolo.Voi ăștia de la CFR sunteți obișnuiți să vă ajute mereu arbitri ,iar când va arbitrează corect vi se pare ca sunteți furați!Nu vă este rușine?
barsan a arbitrat cum ia ordonat marele gigi becali adica anti cfr dan petrescu trebuia sa scoata echipa de pe teren la eliminare
barsan a arbitrat cum ia ordonat marele gigi becali adica anti cfr dan petrescu trebuia sa scoata echipa de pe teren la eliminare
Articol jenant, probabil platit de cei interesati sa-si justifice esecul. Adevarul nu mai poate fi ascuns. Totul se vede de la o posta. Un bufon care a fost sustinut de influenta Scoala Ardeleana de la Cluj condusa de Dancu. Rus si ceilalti. Acuma fara garda veche e mai greu. Sa vedeti cum o fura de la belorusi si da vina tot pe arbitru, ca nu-i mai sufla in panze ca altadata
Păi da că altfel vă mai dădea Craiova două bucăți și poate vă linișteați…
Danuț imbatrâneste din ce in ce mai urât.
Daca era Kovacs, era bine? Ipocrizia asta...voi mereu va plangeti si va lamentati. Doar cand va convine voua, atat.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.