Alte știri din fotbal
Singurele două soluții ca CSA Steaua să poată promova în Liga 1
0
Îl va înfuria Mirel Rădoi pe nașul Becali? Gata să nu mai respecte dorința numărul 1 a patronului: „Nu putem să continuăm la infinit”
0
Ionel Dănciulescu revine ca antrenor după mai bine de un deceniu! Iată în ce condiții: „Ca întotdeauna, eu ajut”
0
Ministrul Apărării a găsit PRĂPĂD la Steaua: „La CSA, avem de 2,4x colonei mai mulți ca la Infanterie”
0
Știri din fotbal internațional
Federico Valverde s-a temut că va fi dat afară de Real: „Am fost devastat după ce l-am accidentat”
0
„Aroganța” lui Montella, după ce l-a învins pe Lucescu: „Primul antrenor străin participant la Euro și la Mondial”
0
Tuchel avertizează » Starul lui Manchester City nu are locul asigurat în lotul pentru Campionatul Mondial
0
Oliver Bierhoff comentează dezastrul Squadrei Azzurra: „Italia a rămas blocată în anii '90”
0
Lifestyle
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
Video viral din Seattle: un bărbat încearcă să împingă un pasager în fața ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
„Cozile de topor” ale Rusiei din Biserica Ortodoxă Română. Cum pătrund ...
Libertatea
De unde esti dodele? Imi place stilul tau narativ, imi place cum scoti in evidenta cele doua facultati absolvite la zi si in paralel, ai tot ce-ti trebuie sa devii un cronicar sportiv. Chiar asa, de unde esti?
Greu cand te uiti la un meci ...si nu intelegi ce vezi:))) In primul rand ...circul de pe teren a fost declansat de crizele de nervi ale lui danu ! Poti sa-mi spui care au fost greselile alea de arbitraj care au declansat istericalele plangaciosului? Eliminarea lui Kamara trebuia sa fie cu rosu direct ( si nu cu al 2lea galben) cred ca este in afara oricarei discutii ; in rest cu ce v-a dezavantajat barsanu? Problema cfrului este ca s-a obisnuit sa fie impins de la spate ...iar cand nu se intampla asta ...va visati dezavantajati !!! Iar pentru ceva similar cu ce a facut danu aseara ...bogdan andone a primit cartonas rosu si a fost suspendat 4 etape ... iar voi credeti ca a avut ceva barsan cu voi :))))
Dan Petrescu ar trebui suspendat 4-6 etape fiind recidivist.
Măi omule pentru ce a făcut Kamara trebuia să primească roșu direct!Ce fault ai văzut tu la Kamara?Ai văzut ce hematom avea Mitrita la ochi după o lovitură primită în careul vostru?Ai văzut ca lui Kolic i s-a făcut rău după lovitura lui agresivi?Ce fault a făcut odihna?A atacat mingea cu picioarele pe iarbă.Nu a fost nimic acolo.Voi ăștia de la CFR sunteți obișnuiți să vă ajute mereu arbitri ,iar când va arbitrează corect vi se pare ca sunteți furați!Nu vă este rușine?
barsan a arbitrat cum ia ordonat marele gigi becali adica anti cfr dan petrescu trebuia sa scoata echipa de pe teren la eliminare
barsan a arbitrat cum ia ordonat marele gigi becali adica anti cfr dan petrescu trebuia sa scoata echipa de pe teren la eliminare
Articol jenant, probabil platit de cei interesati sa-si justifice esecul. Adevarul nu mai poate fi ascuns. Totul se vede de la o posta. Un bufon care a fost sustinut de influenta Scoala Ardeleana de la Cluj condusa de Dancu. Rus si ceilalti. Acuma fara garda veche e mai greu. Sa vedeti cum o fura de la belorusi si da vina tot pe arbitru, ca nu-i mai sufla in panze ca altadata
Păi da că altfel vă mai dădea Craiova două bucăți și poate vă linișteați…
Danuț imbatrâneste din ce in ce mai urât.
Daca era Kovacs, era bine? Ipocrizia asta...voi mereu va plangeti si va lamentati. Doar cand va convine voua, atat.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.