Alte știri din fotbal
Noi plecări în Giulești » Fiul fostului antrenor de la FCSB, cedat de Rapid
0
Denis Alibec, prezentat oficial la noua echipă
1
Dinamo - Petrolul, duel de tradiție pe „Arcul de Triumf” » Echipele probabile
1
CFR Cluj - Metaloglobus, duelul care deschide runda 24 din Superligă » Al doilea gol a venit în minutul 14
2
Știri din fotbal internațional
A refuzat-o pe Atletico pentru a mai juca 6 luni la Bayern! Apoi va pleca, după 8 ani la club
0
Probleme la transferul jucătorului dorit de Cristi Chivu » Prima ofertă a fost refuzată: Inter va trebui să pluseze!
0
Jose Mourinho revine pe Bernabeu! » Verdictul spaniolilor pentru GSP, înainte de „dubla” din Ligă: „Benfica îi poate face mult rău!”
0
Marius Niculae a înscris în poarta lui Fenerbahce în 2012, iar acum a analizat prestația celor de la FCSB contra turcilor: „N-au tot două picioare și două mâini?”
0
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
„Trebuia să am protecție, în… mea!”. Toate numele grele vehiculate de ...
Libertatea
Ar trebui o suspendare daca regulamentul e acelasi pentru toti.In rest,Danut a cam luat proportiile lui Croitoru.
Dacă tot ați observat cele 10 detalii, rog-va, nu ați observat cumva și de ce Craiova nu a primit un penalti când Mitrita a fost făcut sendvici în careu, alegând-se cu un ochi cât muntele Omul? Doar pentru ca nu a urlat, ca la spitalul de nebuni, Dan Petrescu?
Cand rusii la dinamo moscova il faceau bufon,credeam ca sant rasisti...putea da direct rosu arbitrul la al 2 lea galben...a jucat in premier league multi ani dar n a inteles nimic din fair play...jenant pt un antrenor...nu u problema,revinw peste 2 ani,tot la cfr.
Trebuie să fiți obiectivi. Koljic a ieșit comisionat după votul în cap primit în prima repriză. Mitriță a ieșit cu arcada umflată. Ce trebuia să facă Kamara lui Paradela ca să primească roșu direct? să-i scotă matele? Arbitrul trebuia să elimine cel puțin doi jucători ai CFR-ului. Din punctul meu de vedere chiar trei jucători plus pe Dan Petrescu și voi susțineți ca CFR a fost furată. Craiova a fost furată, iar CFR a fost doar frustrată fără motiv.
“… dar de cele mai multe ori anti-CFR…” Bai, inteleg ca urati Universitatea Craiova, dar chiar asa!? Voi ati vazut meciul!?
Oaia bârsan si-a facut numarul….
Furt a Lu Barsan pt Craiova
Spune Craitoiu și trage apa! Cel mai penibil jurnalist din România.
Spune Craitoiu și trage apa! Cel mai penibil jurnalist din România.
"Arbitraj anti -CFR" :))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.