FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCU CRAIOVA 4-3

10 informații de la Petrolul - FCU Craiova » Slănină cu ceapă pentru arbitri, lacrimi de fericire, ture suplimentare + derapajul galeriei

Articol de , - Publicat sambata, 19 august 2023 10:00 / Actualizat sambata, 19 august 2023 10:06

Petrolul a trăit periculos meciul de vineri seară cu FCU Craiova, dar a reușit să se impună spectaculos, 4-3. Reporterii GSP prezenți la meci vă prezintă zece informații ce nu s-au văzut la TV.

1. Având gambele foarte mari, Juan Bauza, a decis ca înaintea meciului să-și taie cu foarfeca jambierele. N-a fost singurul caz din tabără olteană care a apelat la această metodă. Inclusiv Matheus Mascarenhas a intrat pe teren cu jambierele tăiate, dar nu la fel de mult ca colegul său. Specialiştii în medicină susțin că muşchiul gambei este mult mai predispus la accidentări în cazul în care este acoperit total de jambiere.

2. Arbitrii s-au simțit ca la restaurant în cabină: salam de sibiu, mușchi, șuncă de praga, cașcaval, brânză, dar și slănină cu ceapă roșie de apă. N-au lipsit strugurii, merele și bananele, dar și sucuri, energizante și multă apă plată. La ora meciului termometrele arătau 35 de grade la umbră! Arbitru: Horațiu Feșnic. Asistenți: Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj-Napoca).

3. Paul Papp a bifat meciul 195 în Liga 1, iar la finalul partidei s-a dezlănțuit cântând cu galeria. A renunțat rapid la tricou, pe care l-a aruncat suporterilor, fiind extrem de fericit pentru cea de-a treia victorie consecutivă. Apoi a intrat în vestiar și-a avut parte de pizza și bere rece.

+23 FOTO

4. Jucătorii care n-au jucat deloc sau au făcut-o foarte puțin au fost luat în colimator imediat la finalul partidei de preparatorul fizic, Carlos Alberto Garcia Menendez. Acesta a intrat în vestiar după meci, a spart petrecerea și i-a trimis pe „restanțieri” la ture suplimentare de teren.

5. Ca la fiecare meci, Sergiu Hanca a avut susținători se lux în tribună. Soția sa, Andreea, a întors toate privirile! Îmbrăcată într-un tricou al galben al „lupilor”, Andreea a fost star la tribuna oficială. Iar imediat după fluierul de final, Sergiu a urcat în tribună pentru a-și săruta soția.

+40 FOTO

6. Adrian Toader a dat lovitura de start a meciului dintre Petrolul și FCU Craiova. Acesta a jucat timp de 8 sezoane pentru Petrolul, între 1992-2000, adunând 134 meciuri și 22 goluri pentru „găzari” în primul eșalon. Câștigător al Cupei României în 1995. Aplaudat de un întreg stadion, Toader avea lacrimi în ochi.

10 informații de la Petrolul - FCU Craiova » Slănină cu ceapă pentru arbitri, lacrimi de fericire, ture suplimentare + derapajul galeriei
Adrian Toader Foto sportpictures.eu

7. Actualul președinte al celor de la Petrolul, Claudiu Tudor, și-a continuat ritualul și la meciul cu FCU Craiova. Cu câteva minute ca echipa să iasă pe teren, acesta a apărut în buza tunelului ce duce spre vestiare și a bătut palma cu fiecare fotbalist. Apoi l-a luat în brațe pe tehnicianul Florin Pârvu. La final i-a pupat părintește pe creștet pe jucători.

+23 FOTO

8. Zeci de suporteri i-au așteptat pe jucătorii Petrolului la finalul partidei, în parcare. Lukas Zima, Gicu Grozav sau Takayuki Seto au stat minute bune pentru a face poze și a da autografe tuturor fanilor. Cei mai norocoși s-au ales cu un tricou de joc sau de antrenament. Seto a fost susținut de mai mulți japonezi în tribune.

9. 8.400 de spectatori au fost prezenți pe „Ilie Oană” la Petrolul - FCU Craiova. După momente bune în care suporterii din galerie au cântat și și-au susținut echipa, au început și derapajele. Ținta nu a mai fost Rapid, ca etapa trecută, ci Dinamo, formație cu care „lupii” joacă week-end-ul viitor la București.

+23 FOTO

10. Adrian Mititelu a urmărit meciul de la nivelul al doilea al arenei din Ploiești. La final a trimis săgeți către antrenorul Nicolae Dică. „Eu aveam alte așteptări de la echipă, iar noi pierdem teren. Sunt supărat, să vorbească Dică... Nu că m-a dezamăgit, dar s-a convins să unii jucători nu sunt ceea ce par”, a spus patronul înainte de a pleca spre Craiova.

Citește și:

Căpitanul Brașovului din anii '80-'90, Eugen Moldovan, interviu „fără mănuși”: „Ăștia care conduc fotbalul la noi n-au nicio legătură! Nimeni nu se compară cu Dragomir sau Pădureanu”
INTERVIU EXCLUSIV
Căpitanul Brașovului din anii '80-'90, Eugen Moldovan, interviu „fără mănuși”: „Ăștia care conduc fotbalul la noi n-au nicio legătură! Nimeni nu se compară cu Dragomir sau Pădureanu”
Petrolul, „hattrick” de victorii în SuperLigă » Sergiu Hanca, secrete din vestiar: „Facem caterincă!” + Mesaj clar: „Să vorbim serios despre acest aspect”
PETROLUL - FCU CRAIOVA 4-3
Petrolul, „hattrick” de victorii în SuperLigă » Sergiu Hanca, secrete din vestiar: „Facem caterincă!” + Mesaj clar: „Să vorbim serios despre acest aspect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
valihaita
valihaita  •  19 August 2023, 12:22

Sper c-au mancat dupa meci festinul ca nu prea e indicat sa mananci slanina si pe urma sa alergi pe o asa de caldura !

bogdaniulian
bogdaniulian  •  19 August 2023, 11:54
Postat de VanBasten pe 19 August 2023, 10:11

."Arbitrii s-au simțit ca la restaurant în cabină: salam de sibiu, mușchi, șuncă de praga, cașcaval, brânză, dar și slănină cu ceapă roșie de apă. N-au lipsit strugurii, merele și bananele, dar și sucuri, energizante și multă apă plată." Nivelul gesepe e sublim.

stai ca dupa aia a venit "pîzza si bere rece" - asta e nivelul din fotbalul nostru, si pe urma ne miram ca ne bat tot felul de anonimi

parachioara5
parachioara5  •  19 August 2023, 11:53

...despre mititelu nu merita sa vorbesti el e distrugatorul fotbalului oltean ...astept falimentul lui ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează