Știri din fotbal internațional
Australia - Turcia, în Grupa D la Campionatul Mondial » Aici am fi putut fi noi: echipele probabile + cote
0
Brazilia - Maroc » Ce GOL marchează Vincius! Cel mai frumos meci al Mondialului
0
Stelea a ținut să-l contrazică în direct pe Răducioiu, după primul rezultat-șoc de la Mondial
0
Qatar - Elveția » Prima MARE SURPRIZĂ a Mondialului! Lovitură în minutul 90+5
6
Lifestyle
Antrenoare de fitness, fosta ispită de la „Insula Iubirii” va fi noua prezentatoare de la „Observator”
0
Katy Perry, în centrul atenției la SUA – Paraguay, alături de fostul prim-ministru
2
I l-a aruncat în cap lui Beckham! Reporterul GSP era la 3 metri distanță și a surprins întreaga scenă ciudată, la SUA - Paraguay
3
Toți o țin minte cu telefonul în decolteu, iar acum s-a întors după 16 ani! Larissa Riquelme, apariție de nerecunoscut la SUA - Paraguay
0
Acordul SUA-Iran va fi semnat duminică și Strâmtoarea Ormuz va fi deschisă ...
Libertatea
Istoria fascinantă a fotbalului. De la lupte violente pe maidane, la un ...
Adevărul
Se construiește stadionul viitorului în România » Va funcționa exclusiv cu ...
GSP SPECIAL
O țară din Europa face referendum pentru plafonarea numărului populației. ...
Libertatea
De ce vi se pare mult? Doar Nicolae vrea sa recupereze cheltuielile pt demolarea peluzei. Nu merota sa platesti banii astia si sa ai impresia ca te aflii pe un stadion dintr-o comuna, fara o peluza. E rusine pt ca Brasovul nu are o baza sportiva moderna.
de unde 10 lei...e 15 cel mai ieftin...vedeti daca il credeti pe istvan...dati numai minciuni...face stiri din fotoliu...
sunt niste hoti ....mi se pare mult....ganditi-va ce preturi au fost in cupa uefa cu inter ...si ei vor stadion plin rusine
Pretul este chiar ok. Nu vad dece se plang uni...daca in B pretul era 5 ron....si sincer..nici daca 15 ron era biletul la peluza nu cred ca se intoarcea masura...noi ne-am dorit sa jucam in seria A si ca sa vezi Spectacol trebuie sa platesti. Forza Steagu!!!!!
La Vaslui Steaua, biletul la peluza e 30 de RON!!! Si stadionul va fi plin!!! Astea sunt stiri pentru amarasteni!!! 10 RON e decent!!! Pentru un meci de Liga I!!! Insa "civilizatii" din Brasov vor doar "mocca"!
Haida de,haida de....da e si cina inclusa in pretu asta?Ba Niculae tu suferi ma.O sa ai 500 de oameni pe stadion.RUSINE!
daca nu poti da 10 ron pe un bilet ,inseamna ca nu esti suporter,sa fie scumpe sa nu mai intre toti drogatii si toti betivii la meci.
Bafta, FC. Brasov!
ce draq e asha de scump ca doar joaca cu o echipa modesta !! dai draq sunt brasovean si nu ma zgarcesc pentru un bilet dar mi se pare cam scump ! ma intreb atunci cand o sa joaca cu steaua cat draq o sa fie ??!!
Atunci sa mearga maele celor din conducere la meci RUSINE !!!!!!!1
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.