FOTBAL  »  Superliga  »  S-AU PUS ÎN VÎNZARE TICHETE!

10 lei, cel mai ieftin bilet la FC BRAŞOV - UNIREA URZICENI!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2008 00:00

Conducerea clubului FC Brasov a anuntat pretul biletelor pentru partida de sambata cu Unirea Urziceni: Peluza / Sector I, J : 15 RON Tribuna a II-a / Sector A - B: 10 RON Tribuna a II-a / Sector C, D, E, F, G, H : 15 RON Tribuna I / Sector M, N, P, R, U, V, X, Z: 15 RON Tribuna I/ Sector S, T : 25 RON Tribuna oficiala : 200 RON Programul caselor de bilete de la Stadionul "Silviu Ploiesteanu" este urmatorul: Joi : orele 12.00 - 20.00 Vineri: orele 9.00 - 20.00 Sambata: orele 9.00 - 18.00

Citește și:
FCSB are primul răspuns de la Denis Drăguș!
Superliga
FCSB are primul răspuns de la Denis Drăguș!
Haosul de la FCSB, explicat din interior: „Becali făcea și lotul! L-am sunat: de ce m-ai scos?”
Superliga
Haosul de la FCSB, explicat din interior: „Becali făcea și lotul! L-am sunat: de ce m-ai scos?”
Emil Grădinescu a desființat principala variantă de antrenor a lui Gigi Becali: „Nu are niciun fel de rezultat”
Superliga
Emil Grădinescu a desființat principala variantă de antrenor a lui Gigi Becali: „Nu are niciun fel de rezultat”
Becali s-a dezlănțuit în direct, după miezul nopții: „Mă compari pe mine cu Rotaru? Sau «Lavațio» ăia de la Dinamo?”
Superliga
Becali s-a dezlănțuit în direct, după miezul nopții: „Mă compari pe mine cu Rotaru? Sau «Lavațio» ăia de la Dinamo?”
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Disputa dintre Ion Țiriac și Eduard Novak: „Chemați toată presa, nu se poate așa ceva”

Hagi anunță vineri lotul, dar GSP a aflat primele nume sigure de convocare » Sunt deja în cantonamentul de la Mogoșoaia!

Comentarii (10)
 •  24 Iulie 2008, 01:10

De ce vi se pare mult? Doar Nicolae vrea sa recupereze cheltuielile pt demolarea peluzei. Nu merota sa platesti banii astia si sa ai impresia ca te aflii pe un stadion dintr-o comuna, fara o peluza. E rusine pt ca Brasovul nu are o baza sportiva moderna.

•  23 Iulie 2008, 22:39

de unde 10 lei...e 15 cel mai ieftin...vedeti daca il credeti pe istvan...dati numai minciuni...face stiri din fotoliu...

•  23 Iulie 2008, 22:18

sunt niste hoti ....mi se pare mult....ganditi-va ce preturi au fost in cupa uefa cu inter ...si ei vor stadion plin rusine

Vezi toate comentariile (10)
Comentează