Comentarii (29)
 •  24 Iunie 2008, 09:17

in afara de goian, si eu le-as da bani stelistilor numai sa refuze convocarile...pacat ca asta nu s-a intamplat inainte de campionatul european!

•  24 Iunie 2008, 09:01

Decizia de a lua puncte Stelei este corecta deoarece aceasta prevedere exista in regulament, insa decizia de suspendare a patronului este un abuz al comisiei FRF si din cate stiu eu aceasta prevedere nu exista in regulament; ar fi tragic daca jucatori ar renunta la ,,Nationala" pentru ca sunt exponentiali pentru lotul echipei de fotbal a Romaniei.

•  24 Iunie 2008, 08:51

BRAVO GIGI !ESTE CEL MAI BUN BOICOT CATRE UN SISTEM CORUPT , CU O POLITIE POLITICA : DNA ! DECIZIA FRF ESTE TOTAL IDIOATA , ATITA TIMP CIT JUSTITIA NU A DAT UN VERDICT CONTRA ABUZURILOR FACUTE DE ACESTI "SERVITORI":DNA! PE VREMEA LUI CEAUSESCU , CE FACE: DNA = PROVOCARE , PEDEPSITA DE CODUL PENAL !!!

•  24 Iunie 2008, 08:39

bah terminatul asta de becali a luat-o razna.simte ca e pe duca si nu stie ce sa mai faca.daca nu ii mai lasa pe jucatorii stelisti la nationala s-a terminat cu el

•  24 Iunie 2008, 08:29

Care este pierderea pentru nationala? "Atletul" Banel, cel mai mare alergator fara minge din istoria Campionatului European? Primadona rasuflata Dica, care nu a fost in stare sa faca un dribling sau sa dea o pasa? Pasarila Goian, de langa care atacantii italieni au tras la poarta din toata pozitiile si care ia "galbene" stupide? Ghionea- nu, exista variantele Radu Stefan si Moti? Poate doar "finul" Radoi, insa pentru postul de inchizator mai erau 2-3 variante din ca

•  24 Iunie 2008, 04:45

Dragomir si Becali,trebuie neaparat sa se retraga.Nu stiu cat de corect mai poate fi un campionat,cand acesti oameni fac tot felul de declaratii care "seamana" neincredere?

•  24 Iunie 2008, 02:51

intr-o tara in care basescu ajunge presedinte...gigi becali un om atat de mediatizat...ce pretentii sa mai ai de la niste...ratatzilor ia spunet-mi si mie va rogh cum a fost prestatia lui goian la acest turneu final? sau a lui radoi? sau ghionea? astia cu ce au gresit? spunetzi ca daca ne calificam spuneau ca stelisti au facut tot, si asa doar ei au pierdut calificarea?

•  24 Iunie 2008, 01:22

OOOOOOOO,SA DEA DOMNUL SA NU SE SCHIMBE NIMIC,SA NU MAI VAD BEHAITI LA NATOINALA.AHA SA FACI JIJI,SA NU-I LESI..PASTREAZA-I TU LA STANA,CA DIN CAUZA LOR,ABIA AM PUTUT TINE CU NATIONALA...PREFERAM SA TIN CU ITALIA,DECAT SA SCOATA ROMANIA O VICTORIE,SI APOI SA INCEAPA LAUDELE CA STELISTII AU FACUT TOT

•  24 Iunie 2008, 01:12

in sfrasit scapam de Balanel! poate asa va fi si echipa Nationala in top, ca de rusine ne-au facut alde Ratzoi si Balanel!!!!

• 1
  • 2
  • 3
Comentează