Alte știri din fotbal
Gigi Becali dezvăluie suma reală pentru care a plecat Șut și îi anunță înlocuitorul: „5 clase peste ei!”
0
La fel precum granzii, în anii 2000! „Cheltuieli în consecință” pentru noul capriciu al lui Rotaru: la Craiova se pregătește o promovare de impact
0
Jucătorul român a refuzat-o pe Dinamo și poate debuta chiar împotriva „câinilor”
0
Joyskim Dawa, gata să joace din nou pentru FCSB: „Au fost cele mai grele 8 luni din viața mea”
0
Știri din fotbal internațional
Răspunsul oficial al TVR la oferta Antenei 1 pentru a prelua Mondialul: „Noi suntem în Evul Mediu, voi vreți investiții în fotbal?”
0
Interul lui Chivu transferă fiul fostului jucător al rivalei » Atacantul are 18 ani și a vizitat Appiano Gentile
0
FIFA creează avatare pentru jucătorii prezenți la Mondialul din 2026! » Totul are legătură cu ofsaidul
0
„Dumnezeule!” » Întrebarea reporterului Sky l-a blocat pe Szoboszlai: „Nu prea cred...”
0
Lifestyle
Moștenitoarea imperiului Lamborghini a provocat controverse în Italia: „Ce faci, le dai peste nas?”
1
Femeia care l-ar fi refuzat pe Cristiano Ronaldo, apariție ireală de Anul Nou » Au rămas fără cuvinte când au văzut ținuta
3
Clipul viral cu Novak Djokovic și o influenceriță superbă a încins internetul » Sârbul s-a furișat în spatele ei și a învățat-o cum se face
0
Natalia Mateuț, apariție incendiară într-o destinație exotică: „Cel mai bun loc de pe Pământ”
17
Un primar din SUA le cere agenților lui Trump „să se care dracului” din ...
Libertatea
Prima veste bună pentru România de la Casa Albă. Liderul care i-ar putea ...
Adevărul
Ana Ularu și ce ar fi făcut dacă n-ar fi fost actriță: „Sportul mi-a dat ...
GSP SPECIAL
Patronul barului în care au murit 40 de oameni a făcut pușcărie pentru că ...
Libertatea
cred ca i sa facut o mare nedreptate stelei.in afara tari unica echipa care e cunoscuta si face cinste fotbalului romanesc e steaua,sa premiezi o echipa sa joace corect se practica in toata europa numai in romania se sanctioneaza dreptatea de catre cei care nu vor un fotbal curat :nasule ai distrus fotbalul nu tedezmintitot tilhar ai ramas, pe lupescu si prunea i-am respectat dar s.au dat repede pe brazda .avem nevoe de gica popescu la federatie pentru unfotbal curat
Scapam de Banel si de Nesu. De Goian asa si asa (poate daca ajungea afara isi vedea si el limitele) de Ghionea (cine e asta - rezerva eterna) Dica (poate daca se transfera si isi aduce aminte ca zicu la Rapid sa joace fotbal ca la S nu mai are sanse)
ASta o sa vrea sa fie presedintele romanilor ! Sa vedem cine il mai alege ! EL CU CEI PE CARE I-A CUMPARAT!
deh...domnule...de va mancat undeva...si asa steaua juca...oricum mie imi pare bine ca s-a eliminat din start un pericol:D
UNDE ESTE PATRIOTISMUL gigi ? VREI SEFIA TARII DAR TU NU RESPECTI LEGILE ?SA FACI ATATA CAZ CA AI BANI E DE PROST GUST! CA SI COMENTARIUL "pisoiului".AM VAZUT CU TOTII ORIZONTUL NATIONALEI LA EURO,LIMPEDE CA JOCUL LUI BANEL ,DICA SI RADOI!!!!
Fara jucatorii de la Steaua,echipa nationala ar fi o echipa fara nici un fel de orizont.Becali gandeste foarte bine frustatilor de rapidisti,dinamovisti,ceferisti,ianculisti si alti sarmanuti financiari.Ca Becali sa fie ajuns financiar in aceasta tara, ar trebui sa va schibati religia,sexul si parul de pe limba.Foarte bine Gigi si dai inainte cu aconturile.Forta Steaua !
Din start va spun ca nu sunt de partea lui Becali insa va supun atentiei cateva aspecte: - Premierile in campionatul Spaniei nu sunt interzise ba chiar la fiecare final de sezon se fac astfel de premieri. - Preliminariile campionatului european de anul asta: vedeti grupa Rusiei si Croatiei (premieri de ambele parti) - nu a fost nici o pb. - UEFA nu interzice premierile Concluzie: FRF si LPF nu au dreptate de aceasta data. Stiu sigur ca o sa fie cativa care o sa spuna ca nu este ok BRAV
Numai o oaie poate sa gandeasca asa! Pai pentru un jucator, a juca la nationala este cel mai mare vis, nu au nici o importanta banii! Ca sa nu mai spun ca nationala este o rampa sigura de lansare pentru un contract gras in strainatate, care ar putea aduce unui jucator cateva milioane de euro, nu o suta de mii!!!
BINE GANDESTI.
cea mai tare stire pe care am putut s o citesc vreoda in acest ziar...BEEEcali stai linistit k nu vrea nici un suporter al achipei nationale oi de la tine...atunci s vezi performantele NATIONALEI fara oi in teren
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.