Alte știri din fotbal
Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-2 » Baiaram pentru unii, frisoane pentru Munti! Juveții câștigă la pas la Sibiu, la debutul lui Dorinel Munteanu
12
Cerință specială pentru Zeljko Kopic: „Merită mai mult. Are datoria să îi dea mai multe minute!”
1
A marcat primul gol în tricoul lui Dinamo și este convins: „Avem șanse mari la titlu!”
0
Zeljko Kopic, după Dinamo - Metaloglobus: „Ăsta e planul” + cum i s-a părut Mazilu
2
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu a avut polițe de plătit, după ce a revenit pe primul loc în Serie A: „Mai știți ce spuneați acum 5 luni?”
0
Ce scrie presa din Italia după Genoa - Inter și nota primită de Cristi Chivu: „L-a condamnat”
0
Haos înaintea duelului dintre Inter și echipa lui Dan Șucu! Ciocniri violente, mașini incendiate
0
Genoa, prea mică pentru Inter » Chivu e din nou lider în Serie A!
4
Lifestyle
Fosta finalistă de la Wimbledon le-a făcut o surpriză fanilor, într-o ținută provocatoare: „Crăciunul a venit mai devreme!”
7
Lux! Cu ce își ocupă timpul Cristina Neagu după retragere: „Te-ai mutat acolo?”
7
Fosta gimnastă a devenit milionară la 20 de ani: „Cum naiba reușeam să fac asta?” » Cum s-a îmbogățit
0
Are 47 de ani, iar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
10
Mesajul unui tânăr pentru magistrați, după ancheta Recorder. Mii de oameni ...
Libertatea
Băsescu dezvăluie adevăratul obiectiv al lui Putin și motivul pentru care ...
Adevărul
De ce apar durerile de genunchi și cum pot fi prevenite. Un medic ortoped ...
GSP SPECIAL
Polițiștii, răspuns dur pentru șeful Cătălin Predoiu: „Dacă România ar avea ...
Libertatea
Crezi ca conteaza cum reactioneaza lumea in Romania? Au tot ce le trebuie ca sa nu le pese decat de interesele lor.
Intrebati-l pe Dica despre intelesul cuvantului scolastic :))
Pare sa fi fost inainte vremurilor sale (in Romania, nu stiu cum era fotbalul si antrenamentele organizate in strainatate in perioada aia) ...dar si cu unele metehne din acele vremuri (ceea ce e normal, cand traiesti intr-un mediu, depinzi de el si te adaptezi intr-o masura mediului). Se pare ca si stia bine ce fel de jucatori are, iar daca era un om al sistemului, cu siguranta stia mai multe decat isi imagina oricine.. cat despre "super" jucatorii vremii, poate chiar isi meritau soarta cu antrenamentele militaresti, atat timp cat erau compromisi... "Da, am vândut meciuri. Dar nu numai eu, toți din generația aia au făcut-o! ...Însă Teașcă nu avea niciun drept să ne acuze" ..q.e.d. :-D)))
Ok, ca antrenor poti sa fi ghinionist si sa nu iei titluri, trofee etc. Dar sa ai bilant negativ, asta deja nu mi se mai pare sub semnul indoielii. Omul a fost bun ca descoperitor de talente, in management (sa construiasca terenuri etc)...dar pana la urma rezultele vorbesc..si ca antrenor nu a fost nimic special. Pai cum ar reactiona acum lumea daca l-ar pune pe Pustai antrenor la nationala? Sau pe marele Ionut Chirila (bine, pe asta l-as vrea ca macar ar fi amuzant dupa fiecare meci)?
Mi-a plăcut declarația Gâscanului!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.