Comentarii (15)
Dobermannul
Dobermannul  •  25 Septembrie 2022, 12:57
Postat de rmichiu pe 25 Septembrie 2022, 11:49

Ok, ca antrenor poti sa fi ghinionist si sa nu iei titluri, trofee etc. Dar sa ai bilant negativ, asta deja nu mi se mai pare sub semnul indoielii. Omul a fost bun ca descoperitor de talente, in management (sa construiasca terenuri etc)...dar pana la urma rezultele vorbesc..si ca antrenor nu a fost nimic special. Pai cum ar reactiona acum lumea daca l-ar pune pe Pustai antrenor la nationala? Sau pe marele Ionut Chirila (bine, pe asta l-as vrea ca macar ar fi amuzant dupa fiecare meci)?

Crezi ca conteaza cum reactioneaza lumea in Romania? Au tot ce le trebuie ca sa nu le pese decat de interesele lor.

adriann_
adriann_  •  25 Septembrie 2022, 12:11

Intrebati-l pe Dica despre intelesul cuvantului scolastic :))

ralffy_mr
ralffy_mr  •  25 Septembrie 2022, 11:51

Pare sa fi fost inainte vremurilor sale (in Romania, nu stiu cum era fotbalul si antrenamentele organizate in strainatate in perioada aia) ...dar si cu unele metehne din acele vremuri (ceea ce e normal, cand traiesti intr-un mediu, depinzi de el si te adaptezi intr-o masura mediului). Se pare ca si stia bine ce fel de jucatori are, iar daca era un om al sistemului, cu siguranta stia mai multe decat isi imagina oricine.. cat despre "super" jucatorii vremii, poate chiar isi meritau soarta cu antrenamentele militaresti, atat timp cat erau compromisi... "Da, am vândut meciuri. Dar nu numai eu, toți din generația aia au făcut-o! ...Însă Teașcă nu avea niciun drept să ne acuze" ..q.e.d. :-D)))

rmichiu
rmichiu  •  25 Septembrie 2022, 11:49

Ok, ca antrenor poti sa fi ghinionist si sa nu iei titluri, trofee etc. Dar sa ai bilant negativ, asta deja nu mi se mai pare sub semnul indoielii. Omul a fost bun ca descoperitor de talente, in management (sa construiasca terenuri etc)...dar pana la urma rezultele vorbesc..si ca antrenor nu a fost nimic special. Pai cum ar reactiona acum lumea daca l-ar pune pe Pustai antrenor la nationala? Sau pe marele Ionut Chirila (bine, pe asta l-as vrea ca macar ar fi amuzant dupa fiecare meci)?

valentindragobete
valentindragobete  •  25 Septembrie 2022, 11:26

Mi-a plăcut declarația Gâscanului!

Comentează