Alte știri din fotbal
Suporterii Craiovei au răbufnit împotriva lui Aurel Țicleanu: „Când mergea gratis pe banii Craiovei la Leipzig, nu mai era așa vehement”
0
FC Argeș - Rapid, duel între codașele play-off-ului » Echipele de start: Dobre e rezervă, incredibil unde joacă Borza
0
Iubita lui Daniel Bîrligea a dezvăluit obiceiul care i-a schimbat viața: „Nu este o experiență ușoară la început, dar merită din plin”
0
Decizie radicală după conflictul cu MM Stoica: „Nu o să dau niciun jucător la FCSB!”
0
Știri din fotbal internațional
Reacție categorică în Spania: „Revenirea lui Mourinho la Real Madrid ar fi o surpriză”
0
I-a înfuriat pe ultrași și a ajuns sub protecția poliției
0
Ce posta Alvaro Arbeloa despre Kylian Mbappe în 2018 » Cu ce personaj îl compara
0
150 de milioane de euro pentru un Inter de top în Liga Campionilor » Cei trei titulari pe care-i vrea Cristi Chivu
0
Lifestyle
Iubita lui Daniel Bîrligea a dezvăluit obiceiul care i-a schimbat viața: „Nu este o experiență ușoară la început, dar merită din plin”
1
Fostul jucător din Top 10 ATP s-a căsătorit cu Eugenia: „Cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
4
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
1
Nuntă de lux la FCSB! Cerere spectaculoasă pe plaja din Zanzibar, căsătorie în orașul natal din România
15
Imagini noi cu podul peste Lacul Cernica de pe Autostrada A0 Nord: A primit ...
Libertatea
Eurovision și matematica scandalului: ce dezvăluie o analiza statistică ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Ploi torențiale, grindină și vijelii în 20 de județe din România. Harta ...
Libertatea
(plus) a person who overemphasizes rules or minor details.
Da, un articol despre trecut ce se regăsește si in zilele noastre....Sa citim DOAR acest paragraf.. „Că am lucrat tot timpul ca pompierii, că am fost cei mai mari specialiști ai panicii, că am așteptat ca adversarii să joace prost, că am tolerat la infinit ifosele unor vedete ce s-au dovedit coloși cu picioare de lut, că am acceptat imixtiunea orișicui în detrimentul competenței, ei bine, asta nu poate nimeni nega" - SĂ SPUNĂ CINEVA CĂ NU ESTE AȘA!!!
Si pe urma ai cazut din pat si te-ai trezit, nu? :))
Lasa ca aflam din Giulesti. *** ii face si inteligenti si cultivati. Mare prostalau esti. Ai un tic verbal sau nu stapanesti vocabularul limbii romane. Fara "template" nu poti ... Prostul nu prost destul daca nu e si ... snob.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Intrebat ce inseamna Scolastic, Dica a raspuns fara ezitare: Sistem filozofic apărut în evul mediu, care se baza pe dogmele bisericii creştine şi se caracteriza prin raţionamente abstracte şi prin artificii logice; mod de gândire şi de activitate intelectuală bazat pe cunoştinţe formale, rupte de practică şi mânuite în mod pedant. Cand i s-a cerut sa explice sensul cuvantului pedant, Dica un pic nervos a replicat: WTF guys, nu pot sa explic in romana, va dau definitia in engleza: A person who makes an excessive or inappropriate display of learning.
...pentru mine CT a fost un mare antrenor ...nu conta ce nume aveai ca te numeai Stefanescu daca gresai plateai ...asa cum ar trebui sa plateasca Chiriches acum ...
Iar un biet "ba tu" :)) Asa ceva... :))
Parlit esti tu bai prostovane. Esti viteaz foc, cu tastatura in fata.
Da ma postacel, baga insulte stupide dupa template fara sa intelegi nimic din nimic :)) Mai jos decat tine nu e decat o drona cu procesor de Nokia 3100 :)) IDEEA ERA PARLITULE CA AM AJUNS DE LA ANTRENORI CONTROVERSATI CARE STIAU CE-I AIA SCOLASTIC LA DE-ALDE DICA, POSESOR DE TELEFON CU SEMNAL BUN :))
Prostul are razboiul lui...indiferent de subiect. Vai de capul tau...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.