Alte știri din fotbal
Petrolul a bătut palma cu noul antrenor! Azi semnează contractul
0
Amical și nu prea în Slovacia » Își încheie mandatul și îi avertizează pe „tricolori”: „Aici se joacă pe merit! Nu voi accepta asta”
1
Ce scrie presa din Kosovo, după eșecul cu România U21 de la Priștina
0
Eliminarea suferită în Turcia l-a făcut pe Cârțu să ceară o schimbare de regulament
2
Știri din fotbal internațional
Anglia U21, cu starurile Rico Lewis, Nwaneri sau Lewis-Skelly în teren, s-a făcut de râs în preliminariile Europeanului!
2
Pierdere mare pentru Barcelona » Cât va lipsi Raphinha
1
Întorsătură de situație la echipa lui Chivu » Decizia clubului în privința portarului pentru sezonul viitor
3
Își vinde casa pentru a merge la Cupa Mondială » Câți bani cere
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cum au schimbat aplicațiile de întâlniri modul în care oamenii formează ...
Libertatea
Gestul neașteptat al lui Victor Ponta la Istanbul. De ce a purtat ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Un general din Africa amenință că armata sa va ataca Iranul: „Ocupăm ...
Libertatea
fiind in cadere libera normal ca va fii greu de oprit.
Nicio echipa din Romania nu ar putea pastra "strocul" cu 12 jucatori importanti lipsa. Pe masura ce vor reintra absentii Dinamo va fi din ce in ce mai greu de oprit.
Nu-i mai plînge-ţi pe Dinamo că ne dau şi nouă lacrimile. Faptul că Dinamo are rezerve precum Mitea, Ze Kalanga sau Vranjkovici spune deajuns ca să mai comentăm şi noi în plus. Dacă tot a-ţi deschis discuţia de ce nu vorbi-ţi şi de Oţelul care din 11 titulari are 7 lipsă şi joacă cu jumătate de echipă de la tineret - Marian Cârjă – contractură musculară - Samoel Cojoc – operat la genunchi - Robert Elek – răcit cobză - Cosmin Gârleanu – entorsă de genunc
cedryc nu e greu e doar purul adevar Sal n00b ;) :)
si asta e, lipsesc 3 jucatori din primul 11. la pretentiile de champions league si la lotul cu care ne laudam, nici nu trb sa invocam absentele. cei care intra trb sa joaca la fel de bine. nu au scuza daca pierd meciul, noi nu suntem steaua sa ne plangem la gsp.tv ca ne lipsesc jucatori.
andrei........e greu sa fi frustrat nu????cred ca daca ar durea....ai fi tot spitalizat...asta e
parerea mea ca ar trebui sa joace dragos grigore in locul lui Moti si Musat in locul lui Simao pt ca Moti si Simao sunt parca la un cartonas de suspendare.
arbitri sa ii publicati si observatorul ,ei sunt cei care hotarasc soarta meciului.
joaca arbitri si comisiile frf pentru ei. eu propun, daca pierde dinamo, sa se rejoace meciul de cate ori e nevoie, ca sa castige dinamo. eventual mai joaca odata cand au tot lotul valid. sau sa se mai faca un regulament pentru ei, cum ar fi: daca un jucator al lor ia rosu, sa nu iasa de pe teren ci sa aiba dreptul sa mai bage un jucator, echipele care joaca impotriva lu' dinamo au voie sa dea gol doar cu capul si numai de la minim 40 metri, la 3 cornere pt dinamo au dreptul la un penalty...etc
scoateti pantofii zburatoti . . .
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.