Alte știri din fotbal
Anunță un transfer la Craiova chiar înaintea meciului de azi cu Vitebsk: „Sper să se concretizeze”
0
Schimbări importante în noul sezon de Superligă: „N-o să mai avem timpi morți”
1
„Să vină Gnahore, mi-a plăcut chiar mult!” » Din cantonament, titularul lui FCSB nu mai are răbdare
0
A părăsit Dinamo și a fost prezentat de un club rival
2
Știri din fotbal internațional
Bastian Schweinsteiger a surprins pe toată lumea: „El este eroul meu și cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut”
0
Alt potențial scandal: FIFA lui Infantino vrea ridicarea interdicției impuse echipelor din Rusia
0
Gata, începe sezonul! ML Vitebsk - Craiova, debutul campioanei în preliminariile Champions League. Echipe probabile + unde se vede la TV
1
Murat Yakin, după calificarea Elveției: „Nu cred că vreți să vă spun cum am câștigat”
0
Lifestyle
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
32
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
7
A luat pauză de la fotbal! Unde s-a refugiat cea mai sexy fană din Superliga: „Îți taie respirația!”
3
Unde au stat Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru la poza de grup cu liderii ...
Libertatea
Eșec grandios: Rusia a încercat să copieze drona ucraineană „Baba Iaga”. ...
Adevărul
Arenă unică în România! Un bloc de locuințe este chiar în spatele Tribunei ...
GSP SPECIAL
Podul de 500.000.000 de euro de la Brăila intră în reparații din nou, până ...
Libertatea
Dar ca principal cu salariul corespunzător.Dacă vine ca secund și câștigă toate cele 3 meciuri ,iar vine Dăuț cu Pisică și se laudă că ei sunt cei mai tari
Craiova castiga locul intai si daca nu mai joaca ....Are 4 puncte avans iar CFR nu poate juca 3 meciuri intr-o saptamana fara jucatori si fara antrenamente...
Stai sa vedem testele de azi de la Craiova. Cred ca va fi prapad fiindca daca tinem cont ca preparatorul fizic si antrenorul second au si astea tot timpul sunt intre jucatori . Problema e ca Craioava nu are 35 de jucatori inj lot si nu stiu ce cine ii inlocuieste .
CFR -ul tau a pierdut anul acesta locul intai...Nimeni nu mai poate face minuni cu atati infectati si dupa ce nu ati facut antrenamente de peste 10 zile...
Minteuan trebuie dus de urgenta la echipa ! Ii stie pe toti !
Cam greu cu scrisul la ăștia de la gesepe. Dacă scrisu cu "î" din "i" a fost remediat după devenii de greșeală, astăzi (sper să fie astăzi) au mâncat litere din cel puțin 2 articole pe care le-am citit ("alte 12 persoane au fost depistat"). Adică, sper să fie litere mâncate, nu alte greșeli. Greșeli care, în ceea ce privește gesepe, nu ar fi ceva nemaîntâlnit.
Haideți să începem ziua cu ceva frumos: respect pentru domnul Mititelu, că are grijă și susține adevărata echipa a Craiovei, Universitatea Craiova...campioana unei mari iubiri !!! Ceea ce susțineți voi nu e nimic altceva decât o creație a ciumei roșii PSD
stai sa vedem mai intai cat de mult se strofoaca astra cu voi. Nu mai pozati in victime ca nu va fraiereste nimeni, ba chiar dimpotriva daca ne uitam la ce arbitraje favorabile ati avut dupa reinceperea ligii.
....te-ai șters la gură când ai folosit cuvântul "***", *** ?!?!?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
poate sa joace si cu rezervele ca tot bat botosani si fcsb care si-au anuntat deja vacanta sa nu ia Craiova titlul
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.