Alte știri din fotbal
Florin Pîrvu acuză arbitrajul: „Pare să fie un gol valabil. Asta le-am spus băieților după meci”
0
MM Stoica îi răspunde lui Anderson Ceara, după acuzațiile brazilianului: „Tot ce spune este adevărat, doar că invers!”
0
Mario Camora, despre problemele de la CFR Cluj: „Așteptăm conducerea! E dreptul colegilor să ceară banii”
0
Post schimbat pentru „underul” de la FCSB: „Să ne folosim creierul! Dacă Vitinha și Joao Neves pot, hai să încercăm”
0
Știri din fotbal internațional
Dortmund i-a suflat lui Milan mijlocașul cu care negocia » 32 de milioane de euro pentru internaționalul de 18 ani
0
Ce spune despre Drăgușin colegul său de la Fiorentina: „Antrenorul ne cere să ne acoperim reciproc în teren”
0
Mondialul din 2026, în cifre impresionante » Câte sute de mii de hotdogi s-au vândut și câte milioane de beri au fost băute
0
Probleme pentru Universitatea Craiova! Titularul s-a accidentat înaintea returului cu Levski Sofia
2
Lifestyle
Gest uriaș: iubita finalistului argentinian a prezentat cadourile primite de la Lionel Messi
1
Celebra actriță a făcut mărturisiri la 3 ani după divorțul de fotbalistul acuzat de viol: „Am eșuat”
1
Iuliana Pepene, întrebată direct: „Cât de greu este pentru un bărbat să-ți câștige inima?” » Răspunsul oferit de prezentatoarea TV
15
Pe 29 iulie, noua sală de 4.670 locuri din România va găzdui debutul FIBA U18 Women’s EuroBasket 2026 - Division B
7
Vladimir Putin ia în calcul să impună legea marțială după alegerile ...
Libertatea
Autostrada care va face uitată aglomerația de pe DN1 Sibiu - Brașov. Cum se ...
Adevărul
Primul fotbalist născut în România care a marcat în prima divizie din ...
GSP SPECIAL
Ambasadorul rus la București amenință România într-un interviu acordat la ...
Libertatea
Da ce e mai important, Diosegdy nu ne-a spus: cite pct.e primeste kfr in sezonul care urmeaza?! 6 in sezonul regulat si 6 in playoff?! Ca vrem sa stim si noi nu numai memeu...
Nu stiu cum e la fotbal, dar in NBA, de exemplu, patronul vine mereu la festivitate, tine si el trofeul. Nu mi se pare anormal deloc, merita si cel care plateste sa se bucure, ba chiar transmite si un semnal de unitate.
Am văzut (ironic) că MM ita este suporter Sepsi... Să ne-o spui și după meciurile directe Mm ule.. Frumoasa echipă încă de pe vremea lui Grozavu, chiar dacă metodele lui erau rupte din rai,. Cu Bergodi poate vor termina campionatul cu medaliile de campion la gât iară,, echipele mioritice,, cu funia... O zi frumoasa
Poate românii de la Sepsi,ca majoritatea jucătorilor au fost români. Oamenii si-au jucat șansa. Tenta rasistă în care comentezi arată că esti neînsemnat.Petrescu e bufon.
Un mare nimic, impins de la spate de ***... Dar se va termina curind...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
...ungurii au facut de ras campioana Romaniei ...dar mai ales pe Bursucea...
...ungurii au facut de ras campioana Romaniei ...dar mai ales pe Bursucea...
Adică jiroș chenier, zi mă sa inteleagă ardelenii.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.