Alte știri din fotbal
UTA - Farul, în etapa #6 din play-out » Meci cu mize diferite pentru cele două formații: echipe probabile + cote
0
Dinamo - Rapid, derby pentru Europa » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Primarul Clujului, ironie la miezul nopții după derby-ul orașului: „Recomandăm un complex de vitamine B, ajută la memorie”
0
Reacție dură după derby-ul Clujului: „Mai trebuie să ne pună cătuşe”
0
Știri din fotbal internațional
Mikel Arteta, după victoria chinuită cu Newcastle: „Nu vor fi doar trandafiri și muzică frumoasă” + Reclamă: „Roșu clar!”
0
Guardiola, impresionat de eroul din Cupa Angliei: „Trebuie să creadă mai mult în el”
0
Mo Salah, ultimul meci pe Anfield? » Un gest care spune mult
0
Schimbare majoră » A eliminat-o pe Real Madrid din Liga Campionilor și acum a ajuns șofer la Uber
0
Lifestyle
Noul model Dacia a fost surprins pe stradă! Imagini-spion cu mașina care urmează să fie lansată
0
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
5
„O să îmi pun o poză în lenjerie și o să îmi bubuie Instagramul” » Gluma sportivei numită „cea mai frumoasă din România”
19
MApN explică de ce avioanele Eurofighter nu au doborât drona rusească ...
Libertatea
Gătitul ca în Epoca de Piatră a devenit o modă globală: bucătari din ...
Adevărul
Banca Națională a României, decizie spectaculoasă la 40 de ani de la ...
GSP SPECIAL
Un general român, fost comandant NATO, critică dur neinterceptarea dronei ...
Libertatea
va rugam,parasiti incinta*** dupa plecarea voastra.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
eu ma mut pe alt site .... AR FI FRUMOS CA TOTI CEI CARE NU TIN CU STEAUA SA NU MAI ACCESEZE ACEST SITE ..... SA RAMANA DECAT CEI CU STEAUA AICI !!!!
acesta a fost ultimul meu coment .... ***
Ca să fii sigur că scapi de GSP, scrie în browser...http://www.digisport.ro/... Am verificat eu, merge 100%
EU CRED ALTCEVA ..ACESTE STIRI SUNT FACUTE PENTRU A INTARATA CITITORII ACESTUI SITE .... pentru a se face trafic .... va dati seama cati bani ia GSP-ul de google plus de la cei cu reclame pe site ....pentru ca noi facem trafic aici ....*** !!!!
astia de la gsp traiesc din accesarile noastre si maruntiusul puscariasului care plateste €10 pe articol , DNA le va inchise *** curand!
Gigi il confunda pe Mos Nicolae cu pestisorul de aur.
tot asa scrii :)))))))))))))))))))))))))))))
Și, ca să scăpăm de Valah...?
sunt in discutii avansate ...... de ebrietate :)))))))))))))))))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.